Vesterålen Padleklubb:

låner utstyr ut til nybegynnere

Vesterålen Padleklubb arrangerte på lørdag åpen dag.Det var mulighet til å prøve kayakpadling, kikke på utstyr, eller delta på Børøyaracet.

Har du alltid hatt et ønske om å teste ut hvordan det er å padle i kajakk, hadde du mulighet til å få prøve det denne dagen.

Klubbleder Remi Nyheim sier at hvis man er interessert i å prøve er det lurt å melde seg inn i en klubb.

– Meld deg på et kurs, og prøv forskjellige kajakker. Klubbene har utstyr man kan låne, så man trenger ikke kjøpe med en gang.

Padlebutikken Tequila leverte demonstrasjonsutstyr som det var mulighet for deltakerne til å prøve.

Børøyaracet
Det var 14 ivrige kajakkpadlere som ble med på Børøyaracet, der løypa gikk rundt Børøya med start og mål ved Markedsbrygga. Halvparten deltok i turklassen, mens den andre halvparten padlet på tid. Bård Bakkehaug kom først i mål, på tiden 49:26.

Ellers var det mulighet til å være med på det store sommerlotteriet, der man blant annet kunne vinne en flunke ny kajakk og padlekurs. Det ble også servert kaffe og vafler som man kunne nyte i solveggen på brygga. 

Mer å lese på vol.no:

 
VOLs debattregler:
1. Debatt på VOL forhåndsredigeres ikke.
2. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir slettet.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

Leses nå:
New Articles

Oljedirektoratet hevder det går mot minnelig løsning i seismikkopprøret: – Ikke godt nok, tordner Nicolaysen

Før helgen gikk flere kystfiskere ut og krevde umiddelbar stans av seismikkskyting på Tromsøflaket. Nå vurderer Oljedirektoratet saken.

Sanner om omstillingsmidler:

– Ekstraordinær stor bevilgning

– Dette er en ekstraordinær stor bevilgning, sier kommunal- og regionalminister Jan Tore Sanner (H) om regjeringens forslag om 80 millioner kroner til Andøy.

Luftvingsjef Ingvild Bjørnstad Jensrud:

– Fred er ferskvare

Frigjøringsdagen markeres flere steder i Vesterålen i dag. I Andøy minnet luftvingsjef tilhørerne på at fred er ferskvare.