I tradisjon tro er det lønningsquiz på fredag. Lønningsquizen faller på fredagen nærmest lønningsdag og denne gangen er det fire fantastiske quizmastere som skal koke opp 50 spørsmål om alt mellom himmel og jord: Ken Rune Hansen, Gaute Bergsli, Lars Liset og Ida Walenius.

Torgeir Steinsland and The Others kommer også til å bidra musikalsk under quizen. Etter quizen er det pubkveld og fest med trioen i Blåboksen.

Råhet

Ifølge pressemeldinga presenterer Torgeir Steinsland and The Others musikk som er fylt råhet, fest og kjærlighet. Lydbildet er ekte og unikt. Tre menn trakterer gitar, bass, perkusjon og trestemt sang.

- Bandet tar deg med på en musikalsk reise fra 60 tallet til i dag. Vokalist Torgeir Steinsland har en særegen kraftfull stemme og har blitt sammenlignet med artister som Andrew Strong, James Brown og David Lee Roth. Steinsland har også gjort flere prosjekter, hvor et av dem har vært å kle rollen som Tom Waits.

Bandet består også av gitarist Remi Stark  som beskrives som teknisk lekende. Bassist Steinar Øian har hatt Bootsy Collins og Bill Wyman som forbilder, stortromma har han rappa fra Charlie Watts.

The Others spiller låter av Rolling Stones, Beatles, Johnny Cash, Paul Simon, Tom Waits, Bob Dylan, C.C.R, Elvis og mange fler.