Adrian Lund

29. oktober får Sortland besøk av inspirator Lucky Linda, som nå er ute på Norgesturne med to spennende mannlige foredragsholdere. Adrian Lund fra Melbu,  rå deltaker i TV-serien 71 grader nord i høst, samt refleksolog/personlig trener, Benjamin Vangen.

- Dette kommer til å bli kanonbra, sier arrangør Marianne Lovise Strand.

Adrian Lund er for tiden aktuell som deltaker i 71˚ nord på TV-Norge. Har Tourettes syndrom. Melbumannen har syklet Norge på langs alene i 2012, og har nylig sagt opp fast jobb for å være foredragsholder på heltid. Han lever og ånder for å få spredt sitt budskap om at alt er mulig, så lenge man våger og virkelig vil!

Et liv som tidligere har vært preget av mobbing og dårlig selvtillit, har nå blitt snudd til enorm positivitet og tro på seg selv.

"Digger Vesterålen"

Lucky Linda fra Kjøllefjord og Sortland er en av de ni byene som får besøk i løpet av turneen. Ekstra stas er det at hun denne gangen har med seg en ekte vesteråling på turneen.

- Jeg møtte foredragsholder Adrian Lund i Nyksund i høst, der vi begge var innleid av Vekstbedriftene i Vesterålen, sier Lucky Linda.

De to fant fort tonen og bestemte seg for å lage et foredragshow sammen. De ba like godt med seg vestlendingen Benjamin Vangen, som er Lucky Lindas personlige trener og refleksolog.

Det er første gang disse tre opptrer sammen.

- Målet er å inspirere mennesker til å ta action på jakt etter sine drømmer, opplyses det.

- Med et innhold som best kan beskrives som organisert galskap, gir vi deg både planen og motivasjonen til å ta fatt på det du vil, lover Lucky Linda.

Holistisk helse

Benjamin Alexander Vangen er tredje foredragsholder. Han arbeider som refleksolog og personlig trener under eget foretak på Sandefjord Helsepark. Gjennom de siste åtte årene har han utviklet sitt virke innen holistisk helse. Benjamin er lidenskapelig opptatt av trening og helhetlige tenkning rundt folkehelsen. Som refleksolog og PT søker han å se organismen i sin helhet for å oppnå bedre funksjon og livskvalitet.