– Vi rundspilte de, men keeperen står som en vegg, sier Jonathan Barlow på Vesterålen futsal.

Tromsølaget ledet 2-1 til pause og økte ledelsen rett etter hvilen. Ulrik Bergland reduserte til 2-3 for Vesterålen midtveis i omgangen.

Omtrent ti minutter før slutt scoret Sjarmtrollen sitt fjerde, men gjestene trykte på og reduserte like før slutt. Vesterålen spilte hurtig og presist pasningsspill, men fikk ikke ballen i mål bak Sjarmtrollans reaksjonssterke keeper, Jørgen Vik.

Tok ut keeper

I sluttminuttene tok de sågar ut keeper for å spille med en ekstra utespiller. Og selv om de var svært nære, holdt det ikke denne gangen. Barlow er ikke tvil om at Vesterålen futsal var hakket bedre enn Sjarmtrollan.

– Vi spiller en god kamp og er mye bedre enn dem. Vi jobber godt og hadde virkelig fortjent å vinne. Under normale omstendigheter hadde vi vunnet en slik kamp med flere mål. Men de er kyniske og forsvarer seg godt. Sjarmtrollan har vært med i eliteserien i flere år og er nok mer rutinerte enn oss, understreker Barlow.

Tøff motstand

Tapet mot Sjarmtrollan medførte at Vesterålen futsal gikk på sesongens første tap i årets eliteserie. Lørdag og søndag venter henholdsvis Grorud og Vegakameratene, som også kan bli vanskelige kamper.

– Grorud er regnet for å være best i landet. Får vi med oss tre poeng fra denne kamphelgen, er det bra. Husk på at vi møter de kanskje tre beste lagene i serien, så det er vanskelige kamper, slår Jonathan Barlow fast.

Kampen mot Grorud går av stabelen lørdag kl. 12.00

Tabellen i eliteserien i futsal, finner du her.