Etter lørdagens 4-7-tap mot Tiller hadde Vesterålen en ny sjanse til å ta poeng søndag, da KFUM fra Oslo varmotstander.

I desember vant KFUM 4-3 over Vesterålen i Oslo.

– Nå skal vi prøve å revansjere oss for tapet, sa lagleder Martin Myrlund etter gårsdagens tap.

Det så lenge lovende ut, og det gjenstod seks minutter av kampen da KFUM ledet for første gang i kampen. DA scoret de til gjengjeld tre kjappe mål og kom opp i to målsledelse (se referat under).

Vesterålen reduserte like før slutt, men det ble ikke noen poeng i dag heller.

Dette er første helgen i år det spilles fellesrunde i Eliteserien, og det er Sjarmtrollan som er verter i Breivikahallen i Tromsø.

Vesterålen - KFUM 4-5:

5: Ingen mål eller veldig store sjanser de første fem minuttene. Forholdsvis jevnt så langt.

9: Simon Laugsand setter ballen i mål, 1-0 til Vesterålen!

11: KFUM farlig fremme ved et par anledninger, men Vesterålens keeper står støtt.

12: KFUM fortsetter trykket, og til slutt klarer de å utligne etter et noe passivt forsvarsspill av Vesterålen. 1-1.

17: Keeperen til KFUM redder via stolpen og til corner. Den påfølgende corneren ender i ingenting.

19: Straffe til Vesterålen. Simon Laugsand setter kontant ballen i mål med venstrefoten, helt innved høyre stolpe. Vesterålen igjen i ledelsen!

PAUSE: Vesterålen leder 2-1. Mest på grunn av bedre forsvarsspill enn i lørdagens kamp. Laget har nok mer å gå på offensivt.

20: Kampen er i gang igjen. KFUM med 2. omgangs første angrep, men skyter til slutt over mål.

25: Vesterålen kjemper iherdig bakover og hindrer oslolaget i å komme til store sjanser.

29: Et skudd inn i feltet fra KFUM treffer beinet til en Vesterål-spiller og går i mål. 2-2 på et uheldig selvmål.

31: Sondre Laugsand smeller inn 3-2 for Vesterålen!

33: KFUM kommer raskt fremover på venstresiden og skyter inn 3-3.

34: Rett etter går KFUM i ledelsen for første gang i kampen etter fomlende forsvarsspill av Vesterålen. 3-4.

35: KFUM kommer i overtall og krangler inn 3-5. Etter å ha ledet store deler av kampen, begynner det å rakne for Vesterålen nå.

36: Vesterålen spiller uten keeper i håp om å komme tilbake igjen med en ekstra utespiller.

38: Mathias Dahl Abelsen tenner et håp om poeng for Vesterålen etter å ha banket ballen via stolpen og i mål med to minutter igjen.

38: Høy temperatur, og etter kjefting og smelling blir det rødt kort til Vesterålen.

39: Vesterålen kjemper innbitt for å få en redusering i sluttsekundene.

40: Der er kampen over, og det ble et bittert 4-5-tap for Vesterålen.