- Dette var en drøm som gikk i oppfyllelse, sier Lisbeth Woie til VOL etter trumfen.

Lørdagens kamp var et såkalt tiebreak, siden begge lagene hadde vunnet en kamp hver henholdsvis lørdag og søndag. Kampen gikk over fire sett, der Randaberg til slutt vant 3-1 og ble seriemester.

I januar ble rogalandslaget også norgesmestre og har dermed vunnet «the double» i årets sesong. Kampen var også langt på vei et vesterålsoppgjør, med to spillere fra regionen på hvert av lagene. Men Søstrene Susann og Silje Jægtnes Bech måtte til slutt se seg slått av Randaberg og øksnesjenten

Les også: - Det hadde smakt veldig godt med gull.

- Fikk vist oss frem

Woie forteller at Randaberg var revansjesugne etter gårsdagens tap.

- Da gjorde vi for mange personlige feil i avgjørende faser av spillet, faser der vi trengte å prestere. Vi slet også i mottak, men i dag fikk vi virkelig vist hva vi er laget av, sier hun stolt.

Den ferske seriemesteren mener at Randaberg vant kampen fordi de var tøffere og bedre i mottak. Og så mener hun at laget kjennetegnes av å være best når det gjelder.

- Det var først i dag det var alvor og det er ofte i avgjørende situasjoner at vi presterer best. Vi har den egenskapen at vi kan ligge under, men likevel komme tilbake, slår hun fast.

Les også: Øksneskvinner ble cupmestere

Stort øyeblikk

Å få kongepokalen i hendene, var et massivt øyeblikk for øksnesværingen.

- Det er dette jeg har trent og kjempet for i mange år. Å få bekreftense på at vi klarer å vinne, og at jeg spiller på Norges beste lag, er stort, sier hun.

Seriegullet kvalifiserer også til europaspill og deltakelse i Challenge Cup til høsten, der Randaberg får bryne seg mot noen av Europas beste lag.

- Får vi til økonomien deltar vi i de turningene. Å spille mot de aller beste blir veldig artig, sier Woie.

Søndagens serietittel var den første for både Woie og Benum Andersen.