NEDBØR Det blir en ganske grå dag i Vesterålen torsdag.
(Foto: Fredrik Angell)

NEDBØR Det blir en ganske grå dag i Vesterålen torsdag. Foto: Fredrik Angell

Mest nedbør først på dagen

Det blir en torsdag med nedbør først på dagen og plussgrader.

Meteorologene varsler at det også kan bli en del vind. Yr.no melder om plussgrader over hele linja, helt opp til 5 grader. Det ventes også nedbør i form av regn.

Her er varselet fra Meteorologisk institutt:

Nordland:

Sørvestlig periodevis sterk kuling utsatte steder, om kvelden perioder med liten storm sør for Bodø. Regn- og sluddbyger, snø i høyden.

Troms:

Sørlig frisk bris, stiv kuling utsatte steder. Om kvelden noe minkende. Litt sludd eller snø, mest nedbør først på dagen.

Mer å lese på vol.no:

 
VOLs debattregler:
1. Debatt på VOL forhåndsredigeres ikke.
2. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir slettet.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

Leses nå:
Nyheter

Aktører fra hele landet vil kjøpe Coop Prix-bygget i Bø

Prixbygget på Straume i Bø har ligget ute for salg i knappe tre måneder. Selv om det fortsatt ikke foreligger noe bud, blir interessentene stadig flere.

150 turnere til ungdomsstevne på Melbu i mai

19.-21. mai arrangerer Melbo Turnforening ungdomsturnstevne for ungdom fra 13 år og oppover. Dette er første gang et slikt arrangement arrangeres i Nordland.

– Vil i realiteten bety fritt skolevalg

Politikerne i Øksnes diskuterer om de skal åpne for fritt skolevalg i kommunen, eller om de skal stramme inn kriteriene for skolebytte. Forslaget som ligger på bordet fra rådmannen vil i realiteten innebære fritt skolevalg.

Noen kveiter bør du ikke spise

Det er trygt å spise kveite under 100 kilo, men er de enda større, er det så mye uønskede stoffer at det frarådes å spise fisken.

Sandberg mener Ap er bakstreversk om pliktordningen

Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) utfordres av Ap på hvordan man skal sikre arbeidsplasser ved fiskerianlegg i Nord-Norge dersom pliktsystemet skrotes.