- I starten blir dette en enkeltmannsbedrift. Jeg har fått leie meg inn i lokalene til Sax og kam, men kjøpt alt utstyr selv. Per nå har jeg et lite rom, men holder på å bygge slik at jeg får bedre plass. Her skal jeg først og fremst holde på med hud og fot pleie. Når jeg får bedre plass skal jeg i større grad satse på massasje, voksing av hele kroppen og mange andre behandlinger. Her skal det også selges ulike produkter man kan kjøpe for å ta med seg hjem. Også dette blir det mer av etterhvert.

God erfaring

Tidligere har Forsdahl jobbet i Kristiansand ved Auds hudpleie. Hun legger ikke skjul på at hun tar med seg mange erfaringer sørfra.

- Dette har vært mitt mål helt siden jeg kom til Sortland. Jeg kommer opprinnelig fra Bø. Har jobbet tidligere i Kristiansand, hvor jeg lærte ufattelig mye som jeg nå har tatt med meg nordover. Jeg jobbet på Sortland før jeg flyttet sørover, men har også flere års erfaring etter jeg kom fra Kristiansand.

Konkurransen på Sortland skremmer ikke Forsdahl.

- Konkurransen på Sortland er stor, men det er sunt. Alle har forskjellige måter og produkter å jobbe med. Så jeg gleder meg til å starte opp. Jeg håper selvfølgelig at jeg får noen av mine gamle kunder tilbake.

Sammen med Sax og kam

Å flytte inn sammen med Sax og kam tror hun er et pluss. Hun mener at det kan hjelpe begge bedriftene.

- Jeg tror det er et pluss å være i samme lokaler som Sax og kam. Det er en veletablert bedrift på Sortland og har vært det i mange år. Jeg håper vi skal kunne generere kunder til hverandre. Kanskje noen er og klipper seg, så får de kanskje lyst på en fotpleie behandling.

Else ønsker både gamle og nye kunder velkommen!