Kan bli varmegrader i dag

Det holder seg jevnt over fremdeles ganske kaldt, men onsdagen er likevel noe varmere enn de siste dagene.

Snøen vil holde seg, det blir overskya og noe nedbør onsdag.Foto: Jenny Dahl Bakken

Nyheter

På Langøya kan temperaturen bikke null, Sortland kan nemlig komme opp i en varmegrad på dagtid i dag. På Andenes er det minusgrader i morgentimene, men utover dagen er temperaturen spådd å ligge på rundt null grader. Det kan dermed ligge an til nullføre der utover dagen.

Det er spådd nedbør i form av snø begge steder.

Hadsel får det kaldeste været, der vil temperaturen variere mellom to og fire minusgrader. Det skal ifølge værmeldinga også snø noe utover morgenen, men i ettermiddag og kveld er det spådd oppholdsvær.

Langs hele kyststrekningen Melbu-Hekkingen er det utstedt kulingvarsel onsdag morgen.