Årets Lovikdager ble en knallsuksess! Store og små fra hele regionen valfartet til den lille bygda ved Risøyrenna - der det gikk slag i slag fra fredag kveld til søndag ettermiddag.

– Det er få fastboende i bygda nå, og derfor er det mange utflytta lovikværinger som bidrar til det som skjer disse dagene. I tillegg er det masse flotte utstillere og bidragsytere som hjelper til. At kunstnere som Silvana Borges og Camilla Bjørk er med, sammen med blant annet Jorids lefser, og unge kremmere fra området - er fantastisk artig. Det skaper mangfold, god stemning og trekker folk, og vi setter veldig pris på de fine tilbakemeldingene fra fornøyde gjester, sier Heidi Kind og Karin Olufsen i arrangementskomiteen.

Gjestenes tilbakemeldinger levnet ingen tvil om at de også stortrivdes.

– Arrangementet her inne er fantastisk. Kjempeartig at så mange engasjerer seg og lager sommerfest i bygda. Da må vi til Lovika, selvsagt - for mannen min er herfra og vi har feriehus her - så dette er verken første eller siste gang vi får med oss Lovikdagan, smilte Gerd Bjørdal fra Kalsnes.