Hvalsafari ble årets reiselivsbedrift

Får blant annet prisen for sterk økonomi, innovativ og internasjonal tenkning.

- Med fokus på kvalitet og kvalitetssikring, og et nært samarbeid med flere andre næringsaktører, er årets reiselivsbedrift 2017 et eksempel til etterfølgelse, heter det blant annet i juryens begrunnelse for at Hvalsafari, på Andenes, er kåret til årets reiselivsbedrift i Vesterålen.

Tenker innovativt

Videre i omtalen blir Hvalsafari roset for at de tenker innovativt og internasjonalt og at de bidrar til positiv omtale for både sin egen bedrift, men også for hele Vesterålen og Nord-Norge.

- De er sterkt engasjert i nettverksarbeid og samarbeider tett med ulike aktører for å kunne tilby en helhetlig opplevelse, heter det i begrunnelsen

Tøff konkurranse

Kjetil Paulsen i Vesterålen reiseliv forteller at det var tøff konkurranse om prisen blant de tre nominerte, Hvalsafari, Sea Safari Andenes og Laila Inga.

- Det var vanskelig å plukke en vinner. Alle bedriftene jobber på samme måten og er flinke til å skape gode relasjoner i hele Vesterålen. I tillegg tenker alle tre dyrevelferd, sier Paulsen til VOL.

Håper på inspirasjon

I forbindelse med overrekkelsen, uttalte Danielle Zanoni, som mottok prisen på vegne av Hvalsafari, at en sånn pris gjør at en blir mer på tå hev. Vinneren av reiselivsprisen får 50.000 kroner til markedsføring.

- Vi håper jo at prisen bidrar til at årets vinner, og ikke minst fremtidige vinnere, vil strekke seg videre.

Mer å lese på vol.no:

 
VOLs debattregler:
1. Debatt på VOL forhåndsredigeres ikke.
2. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir slettet.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

Leses nå:
Andøy

Avgått leder i Andøy Høyre:

– Æ bli ikkje å drive valgkamp for Høyre

Avgått leder i Andøy Høyre, Yngve Laukslett, er klar på at han ikke kommer til å drive valgkamp for Høyre foran høstens stortingsvalg.

Årsmøte i Andøy Høyre:

Ingen vil være Høyre-leder i Andøy

– Vi har ikke klart å finne noen ny leder, medga Jonni Helge Solsvik i valgkomiteen under Andøy Høyres årsmøte fredag kveld.

Lospliktforskrift truer bedrifter på Andenes

– Dersom dette ikke blir endret, kan det føre til nedleggelser av virksomhet i havna på Andenes, sier havnesjef Håkon Strand.

Vant drømmedag på Ullevål

Hun ble nominert av klubben sin, Andenes Idrettslag - der Tom Stenvoll overbrakte gladnyheten onsdag.

80 ivrige på omstilingsmøte:

Trener på optimisme

Onsdag fyltes Romskipet med optimistiske næringslivsfolk for å fylle Andøy kommunes strategiske satsingsområder med innhold.