Andøyposten og VOL følger kampen mellom Høken og Stokmarknes på Bleik stadion. Kampstart klokken 19.00.

• Kampen er i gang.

• Etter bare to minutters spill har Høken tatt ledelsen 1-0. Freddy Madsen satte ballen i mål fra kloss hold etter et hjørnespark.

• Etter bare sytten minutters spill leder Høken 2-0. Rune Pettersen øker ledelsen til 2-0, etter en flott enkeltprestasjon på venstrekanten.

• Mathias Hoel øker på til 3-0. To minutter etter øker Freddy Madsen til 4-0.

• To minutter senere reduserer Richard Tjelta med en suser av et langskudd - slik at det nå står 4-1 på Bleik Stadion.

• Like etter dribler Freddy Madsen seg gjennom, og inne foran mål står Preben Hanssen - som setter ballen kontant i mål. Det står dermed 5-1 til Høken.

• PAUSE

• Høken fortsetter der de slapp før pause. Tor Magnus Hjartøy stormer frem, og klinker inn Høkens sjette scoring. Like etter setter Thord Andre Jensen inn enda et mål - etter en flott avslutning. Jubelen går til himmels igjen. Det står dermed 7-1.

• Høkens Preben Hanssen setter inn to til på rappen - og sørger for at det står dermed 9-1 på Bleik.

• Etter en rekke storsjanser for hjemmelaget, er det ny scoring. Vetle Pedersen sørger for å sende Stokmarknes hjem med et tosifret antall baklengsmål i bagasjen. Det står nå 10-1 på Bleik.

• Kampen er over. Høken vinner 10-1 over Stokmarknes.