Crescendo har skapt en varm og god førjulstradisjon med sine julekonserter i Hisnakul og neste uke er de klare med årets to julekonserter.

– Som tidligere år kan vi friste med både nytt materiale og gjenhør med høydepunkter fra tidligere julekonserter. Vi vil også fremføre nye sanger, som vi nesten kan garantere ikke har blitt fremført av kor, eller andre, i Andøy tidligere. sier Stave.

Solister og band

De som finner veien til julekonsertene neste uke får også stifte bekjentskap med nye solister, og de har også med seg et eget band bestående av Krister Kind Eid, Øystein Tyvold Berg-Olsen og Jens Egil Lian.

– Vi har valg å bruke litt ressurser på band, lys og lyd for å skape en best mulig stemning for de som kommer på konserten, sier Stave.

Julestemning

Når den første av de to konsertene går av stabelen mandag kveld, er det samtidig konsert med Lasse Uppman i Andenes kirke.

LES OGSÅ: Innspurt mot julestemningen

– Det er synd at det blir slike kollisjoner, så jeg håper andøy-publikummet støtter opp om alle og går på den konserten de har lyst til å gå på, sier Stave. Han lover at med Crescendo sin konsert, så er du sikret en god start på den siste delen av julestria.

– Vi kan garantere julestemning, avslutter Stave.