Roper psykiatri-varsko

Andøyordfører Jonni Solsvik ber Helse Nord om ikke å gjennomføre psykiatrireformer før man har vært i grundig dialog med kommunene om dette. VIDEO:

- Dersom vedtak gjennomføres før kommunene er klare kan det få veldig farlige konsekvenser for våre svakeste i samfunnet. Vi må for all del unngå at reformer ikke handler om annet enn det beste for våre pasienter innenfor psykiatrien, sa Solsvik.

Se video ovenfor.

 
VOL oppfordrer leserne til debatt! Du kan kommentere med din bruker på Disqus, facebook og andre sosiale medier, eller som gjestebruker.

VOLs debattregler:
1. Debatt på VOL forhåndsredigeres ikke.
2. Vi har ytringsfrihet, men ingen ytringsplikt. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir ikke godkjent. Det samme gjelder svært usaklige innlegg.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

comments powered by Disqus
ADVARENDE PEKEFINGER: - Vi må ha dialog om psykiatrireformen før vedtakene fattes, sier andøyordfører Jonni Solsvik. (Foto: Knut Ivar Aarstein)

ADVARENDE PEKEFINGER: - Vi må ha dialog om psykiatrireformen før vedtakene fattes, sier andøyordfører Jonni Solsvik. Foto: Knut Ivar Aarstein

Andøy

Rockeprogrammet komplett

Fredag ble de tre siste bandene til årets Rock Mot Rus sluppet.

Bedre skreifangster

Fredag fikk Andenes-båten «Havbrått» god fangst utenfor Andenes. – Vi er godt fornøyd, sier skipper Rune Paulsen.

Disse kyrne får gå på «tredemøller»

Åbergsjordkuene får prøve noe som ingen andre kuer i Norge har prøvd før. De har liggebåser med bevegelig underlag, og det minner om en tredemølle til å trimme på.

De «nordnorske mesterne» viste seg fram

Andenes skolekorps spilte vinnermelodien sin fra det «nordnorske mesterskapet» i Svolvær før jul, under konserten søndag kveld.

I mål med renovering til 259 millioner kroner

36.000 tonn gammel asfalt er fjernet og 40.000 tonn ny er lagt på hovedrullebanen ved Andøya flystasjon i renoveringsprosjeket til 259 millioner kroner.