Roper psykiatri-varsko

Andøyordfører Jonni Solsvik ber Helse Nord om ikke å gjennomføre psykiatrireformer før man har vært i grundig dialog med kommunene om dette. VIDEO:

- Dersom vedtak gjennomføres før kommunene er klare kan det få veldig farlige konsekvenser for våre svakeste i samfunnet. Vi må for all del unngå at reformer ikke handler om annet enn det beste for våre pasienter innenfor psykiatrien, sa Solsvik.

Se video ovenfor.

Mer å lese på vol.no:

 
VOLs debattregler:
1. Debatt på VOL forhåndsredigeres ikke.
2. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir slettet.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

ADVARENDE PEKEFINGER: - Vi må ha dialog om psykiatrireformen før vedtakene fattes, sier andøyordfører Jonni Solsvik. (Foto: Knut Ivar Aarstein)

ADVARENDE PEKEFINGER: - Vi må ha dialog om psykiatrireformen før vedtakene fattes, sier andøyordfører Jonni Solsvik. Foto: Knut Ivar Aarstein

Leses nå:
Andøy

Andøypolitikerne har bestemt seg

Vil fortsatt være herre i eget rådhus

I sitt aller siste møte før valget vedtok kommunestyret at de legger til grunn av Andøy også i fortsettelsen skal være en egen kommune.

Har montert værstasjon på utsatt vegstrekning

Snart kan du se bilder fra Kjølhågen

Snart kan du se bilder fra Kjølhågen på nettsidene til Statens vegvesen. – Vi har montert en værstasjon som måler en rekke data, sier Lisbeth Nilsen i Statens vegvesen. Vegvesenet har også montert kamera i Klæva på fylkesveg 976.

Fikset etter uvær i vinter

Værradaren er operativ

Værradaren på Trolltind i Andøy er nå operativ igjen.

Unge musikkinteresserte får tilbud om å fordype seg i år også

Kulturskolesamarbeidet oppfordrer musikalsk ungdom mellom 12 og 15 år til å søke.

Klart for bobiltreff på Andøya

Klart for Nordlands største bobiltreff

Bobilentusiast Fridtjof Tyvold tror røyemåltidet som venter alle deltakerne fredag kveld på helgas bobiltreff på Sætra, er noe av hemmeligheten bak suksessen til det populære arrangementet.