Roper psykiatri-varsko

Andøyordfører Jonni Solsvik ber Helse Nord om ikke å gjennomføre psykiatrireformer før man har vært i grundig dialog med kommunene om dette. VIDEO:

- Dersom vedtak gjennomføres før kommunene er klare kan det få veldig farlige konsekvenser for våre svakeste i samfunnet. Vi må for all del unngå at reformer ikke handler om annet enn det beste for våre pasienter innenfor psykiatrien, sa Solsvik.

Se video ovenfor.

 
VOL oppfordrer leserne til debatt! Du kan kommentere med din bruker på Disqus, facebook og andre sosiale medier, eller som gjestebruker.

VOLs debattregler:
1. Debatt på VOL forhåndsredigeres ikke.
2. Vi har ytringsfrihet, men ingen ytringsplikt. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir ikke godkjent. Det samme gjelder svært usaklige innlegg.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

comments powered by Disqus
ADVARENDE PEKEFINGER: - Vi må ha dialog om psykiatrireformen før vedtakene fattes, sier andøyordfører Jonni Solsvik. (Foto: Knut Ivar Aarstein)

ADVARENDE PEKEFINGER: - Vi må ha dialog om psykiatrireformen før vedtakene fattes, sier andøyordfører Jonni Solsvik. Foto: Knut Ivar Aarstein

Andøy

– Gi en julegave til noen som trenger det

– Gi en julegave til noen som trenger det

– Vil du gi en julegave til noen som trenger det? Vi tar i mot og sørger for fordeling, sier Unni Neergaard i Andøy frivillighetssentral. De første julegavene er allerede på plass.

Ble tatt for forsøk på grovt tyveri:

Fem litauere siktet

Sent søndag kveld aksjonerte politiet mot en varebil på Åse, etter tips om at bilen hadde gjort merkelige bevegelser. – Alle fem i bilen er siktet for forsøk på grovt tyveri, opplyser Børje Edvardsen hos politiet i Andøy.

Andøy næringshage ser dagens lys

– Det skjer mye spennende i Andøy og vi vil gjerne hjelpe andværinger som vil starte sin egen bedrift, sier Roy Pettersen i Fabrikken næringshage. Nå ser Andøy næringshage dagens lys.

Crescendo sang julen inn

Til en fullsatt Hisnakul kunne Crescendo fremføre flotte julesanger. Det hele i ren stil der alle i koret hadde rød og svarte klær, som satte en ekstra julepryd over det hele.

Mottok bevaringsprisen

Katrina og Tor-Ivar Grav fra Øygård fikk utdelt bevaringsprisen i påsyn av hele kommunestyret i Andøy mandag.

Sortlands nye trenerteam har store ambisjoner:

- Vi skal være best trent i 3.divisjon

Næringslivet i Hadsel er positive til flerbrukshall:

Er klare med sponsorpenger

Leder i VA om fiskeripolitikken:

Pliktløse?

Nye retningslinjer i barselomsorgen:

Rekordtidlig jordmorbesøk