Roper psykiatri-varsko

Andøyordfører Jonni Solsvik ber Helse Nord om ikke å gjennomføre psykiatrireformer før man har vært i grundig dialog med kommunene om dette. VIDEO:

- Dersom vedtak gjennomføres før kommunene er klare kan det få veldig farlige konsekvenser for våre svakeste i samfunnet. Vi må for all del unngå at reformer ikke handler om annet enn det beste for våre pasienter innenfor psykiatrien, sa Solsvik.

Se video ovenfor.

Mer å lese på vol.no:

 
VOL oppfordrer leserne til debatt! Du kan kommentere med din bruker på Disqus, facebook og andre sosiale medier, eller som gjestebruker.

VOLs debattregler:
1. Debatt på VOL forhåndsredigeres ikke.
2. Vi har ytringsfrihet, men ingen ytringsplikt. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir ikke godkjent. Det samme gjelder svært usaklige innlegg.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

comments powered by Disqus
ADVARENDE PEKEFINGER: - Vi må ha dialog om psykiatrireformen før vedtakene fattes, sier andøyordfører Jonni Solsvik. (Foto: Knut Ivar Aarstein)

ADVARENDE PEKEFINGER: - Vi må ha dialog om psykiatrireformen før vedtakene fattes, sier andøyordfører Jonni Solsvik. Foto: Knut Ivar Aarstein

Andøy

Gikk til topps etter 23 forsøk

Ingvar Rødsjø har vært med i NM for stående fuglehunder på Andøya i 23 år. Endelig gikk han og Hi-Trøkk helt til topps.

Adept vekket publikum

Det måtte svensker til for at Rock Mot Rus-publikummet fikk ekstranummer. Det skjedde på den aller siste bandopptredenen med Adept lørdag. 

All ære til Trond Lind Hansen

Det ble «rockestjerneprodusent» Trond Lind Hansen fra Andenes som fikk «Willy Oftedals ærespris» 2015 på Rock Mot Rus. 

«Heave Blood & Die» vant Rock Mot Rus

Rock Mot Rus-juryen var sinnsykt imponert over Tromsø-bandet «Heavy Blood & Die» som spilte hardtbankende låter. Det brakte dem helt til topps. 

Adept vekket publikum

Det måtte svensker til for at Rock Mot Rus-publikummet fikk ekstranummer. Det skjedde på den aller siste bandopptredenen med Adept lørdag.