Roper psykiatri-varsko

Andøyordfører Jonni Solsvik ber Helse Nord om ikke å gjennomføre psykiatrireformer før man har vært i grundig dialog med kommunene om dette. VIDEO:

- Dersom vedtak gjennomføres før kommunene er klare kan det få veldig farlige konsekvenser for våre svakeste i samfunnet. Vi må for all del unngå at reformer ikke handler om annet enn det beste for våre pasienter innenfor psykiatrien, sa Solsvik.

Se video ovenfor.

Mer å lese på vol.no:

 
VOLs debattregler:
1. Debatt på VOL forhåndsredigeres ikke.
2. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir slettet.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

ADVARENDE PEKEFINGER: - Vi må ha dialog om psykiatrireformen før vedtakene fattes, sier andøyordfører Jonni Solsvik. (Foto: Knut Ivar Aarstein)

ADVARENDE PEKEFINGER: - Vi må ha dialog om psykiatrireformen før vedtakene fattes, sier andøyordfører Jonni Solsvik. Foto: Knut Ivar Aarstein

Leses nå:
Andøy

Håper på storinnrykk fra hele Andøy og Vesterålen

– Bli med på kraftsamling for Andøya flystasjon

Onsdag klokka 14 bør det være stille i Andøy, for alle som kan bør være i Norlandiahallen på markeringen for Bevar Andøya flystasjon. – Alt er klart og vi håper hele Andøy og Vesterålen stiller opp, sier Kenneth Pettersen.

Slik blir markeringen, minutt for minutt

Med direktesending, begge veier, mellom Andenes og Oslo er det nødvendig med presisjon i avviklingen av onsdagens markering.

Anniken Huitfeldt (Ap) besøkte Andøya flystasjon og ATC:

- Har ikke tatt stilling til delt løsning eller andre alternativer

Mandag besøkte lederen av Stortingets utenriks- og forsvarskomite Andøya flystasjon og Andøya Test Center. – Besøket har vært svært nyttig, sier Anniken Huitfeldt.

Anniken Huitfeldt (Ap) besøkte Andøya flystasjon og ATC:

- Har ikke tatt stilling til delt løsning eller andre alternativer

Mandag besøkte lederen av Stortingets Utenriks og Forsvarskomite Andøya flystasjon og Andøya Test Center. – Besøket har vært svært nyttig. Men når det gjelder delt løsning, eller andre alternativer, har vi ikke tatt stilling, sier Huitfeldt.