Fisker Bjørnar Nickolaisen med journalist Jahn Otto Johansen ombord.

Fisker Bjørnar Nickolaisen med journalist Jahn Otto Johansen ombord.

Skreikjenner ombord

Feskitur-deltaker Jahn Otto Johansen heiv seg med selv for å berge møljemiddagen.

Jahn-Otto Johansen er på Andøy-besøk, og forfatteren og journalisten har ikke ligget på latsiden mens han har ventet på å medvirke på feskitur på Dverberg, Skarstein og Fiskenes i helga.

Torsdag var Bjørnar Nicolaisen vert for en stor møljemiddag, og i forkant av denne ble Jahn-Otto med ut på storhavet for å dra kilovis med skrei, forteller konsertarrangør Svein Spjelkavik som fikk sikret bilde av de to fiskerne ved kai på Andenes.

 
VOL oppfordrer leserne til debatt! Du kan kommentere med din bruker på Disqus, facebook og andre sosiale medier, eller som gjestebruker.

VOLs debattregler:
1. Debatt på VOL forhåndsredigeres ikke.
2. Vi har ytringsfrihet, men ingen ytringsplikt. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir ikke godkjent. Det samme gjelder svært usaklige innlegg.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

comments powered by Disqus
Andøy

To elg påkjørt i natt

Politiet har fått melding om to elgpåkljørsler i natt, henholdsvis på Risøyhamn og på Tjeldøya. – Trivielt, sier politiet.

– Gi en julegave til noen som trenger det

– Gi en julegave til noen som trenger det

– Vil du gi en julegave til noen som trenger det? Vi tar i mot og sørger for fordeling, sier Unni Neergaard i Andøy frivillighetssentral. De første julegavene er allerede på plass.

Ble tatt for forsøk på grovt tyveri:

Fem litauere siktet

Sent søndag kveld aksjonerte politiet mot en varebil på Åse, etter tips om at bilen hadde gjort merkelige bevegelser. – Alle fem i bilen er siktet for forsøk på grovt tyveri, opplyser Børje Edvardsen hos politiet i Andøy.