Fisker Bjørnar Nickolaisen med journalist Jahn Otto Johansen ombord.

Fisker Bjørnar Nickolaisen med journalist Jahn Otto Johansen ombord.

Skreikjenner ombord

Feskitur-deltaker Jahn Otto Johansen heiv seg med selv for å berge møljemiddagen.

Jahn-Otto Johansen er på Andøy-besøk, og forfatteren og journalisten har ikke ligget på latsiden mens han har ventet på å medvirke på feskitur på Dverberg, Skarstein og Fiskenes i helga.

Torsdag var Bjørnar Nicolaisen vert for en stor møljemiddag, og i forkant av denne ble Jahn-Otto med ut på storhavet for å dra kilovis med skrei, forteller konsertarrangør Svein Spjelkavik som fikk sikret bilde av de to fiskerne ved kai på Andenes.

Mer å lese på vol.no:

 
VOL oppfordrer leserne til debatt! Du kan kommentere med din bruker på Disqus, facebook og andre sosiale medier, eller som gjestebruker.

VOLs debattregler:
1. Debatt på VOL forhåndsredigeres ikke.
2. Vi har ytringsfrihet, men ingen ytringsplikt. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir ikke godkjent. Det samme gjelder svært usaklige innlegg.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

comments powered by Disqus
Andøy

Bakeri-parlamentet gav ordføreren råd

– Hiv partipolitikken til helvete

Ordfører Jonni Helge Solsvik måtte skru opp takhøyden i formannskapssalen da han fredag inviterte Bakeri-parlamentet» til rådsmøte.

– Få fiskebruk til å bruke lokal arbeidskraft

Hermod Bakkevoll (Krf) ønsker at Andøy kommune skal gå i dialog med lokale fiskebruk for å få dem til å bruke lokal arbeidskraft, istedet for å tilsette via vikarbyrå.

– Kan ikke bruke annet enn gjestearbeidere

Daglig leder Leif Kvivesen ved Andenes fiskemottak sier at de er avhengig av innleide gjestearbeidere i vintersesongen for å få driften til å gå rundt.

– Fiskeindustrien vil ikke være arbeidsgivere

Næringssjef Bjørnar Sellevold mener at fiskeindustrien agerer på en slik måte at det er umulig å nå målet om stabilisering av folketallet i Andøy. Dette har medført at flyktninger flytter fra Andøy, i stedet for å integrere seg i samfunnet.

Har fått eksportgodkjenning:

Skrei til New York

J. M. Nilsen Fisk AS sender nå skrei direkte til New York. – Vi har allerede hatt flere forsendelser i år, sier Ole Johnny Nilsen.

En person ble påkjørt og påført åpent benbrudd:

Sjåføren stakk av fra stedet