Fisker Bjørnar Nickolaisen med journalist Jahn Otto Johansen ombord.

Fisker Bjørnar Nickolaisen med journalist Jahn Otto Johansen ombord.

Skreikjenner ombord

Feskitur-deltaker Jahn Otto Johansen heiv seg med selv for å berge møljemiddagen.

Jahn-Otto Johansen er på Andøy-besøk, og forfatteren og journalisten har ikke ligget på latsiden mens han har ventet på å medvirke på feskitur på Dverberg, Skarstein og Fiskenes i helga.

Torsdag var Bjørnar Nicolaisen vert for en stor møljemiddag, og i forkant av denne ble Jahn-Otto med ut på storhavet for å dra kilovis med skrei, forteller konsertarrangør Svein Spjelkavik som fikk sikret bilde av de to fiskerne ved kai på Andenes.

 
VOL oppfordrer leserne til debatt! Du kan kommentere med din bruker på Disqus, facebook og andre sosiale medier, eller som gjestebruker.

VOLs debattregler:
1. Debatt på VOL forhåndsredigeres ikke.
2. Vi har ytringsfrihet, men ingen ytringsplikt. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir ikke godkjent. Det samme gjelder svært usaklige innlegg.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

comments powered by Disqus
Andøy

Bellona reagerer på seismikkskytingen:

Vil kalle Kystverket inn på teppet

Miljøorganisasjonen Bellona retter kritikk mot Kystverkets for mangel på åpenhet i behandlingen av saken om seismikkskytingen i Andfjorden.

Har utviklet miljøvennlig rakettmotor:

Skytes opp fra Andøya Spacesenter

Har produsert ny og miljøvennlig rakettmotor.

Udødelig Kleppe-replikk

I forbindelse med svenskenes ubåtjakt i Stockholms skjærgård, minner Aftenposten om tidligere forsvarsminister Johan Kleppes udødelige replikk under ubåtjakten i Sognefjorden i 1972.

Dverberg kirke er renovert

Det er 40 år siden sist og kan gå 40 år til neste gang.

Et lite stykke Andøy på Island

LNS har allerede satt fysiske spor etter seg på Island. Nå blir det mer. – Vi har som mål å bli blant de to tre største entreprenørene på Island, sier prosjektleder Gudmundur Thordarson i LNS Saga.