Fisker Bjørnar Nickolaisen med journalist Jahn Otto Johansen ombord.

Fisker Bjørnar Nickolaisen med journalist Jahn Otto Johansen ombord.

Skreikjenner ombord

Feskitur-deltaker Jahn Otto Johansen heiv seg med selv for å berge møljemiddagen.

Jahn-Otto Johansen er på Andøy-besøk, og forfatteren og journalisten har ikke ligget på latsiden mens han har ventet på å medvirke på feskitur på Dverberg, Skarstein og Fiskenes i helga.

Torsdag var Bjørnar Nicolaisen vert for en stor møljemiddag, og i forkant av denne ble Jahn-Otto med ut på storhavet for å dra kilovis med skrei, forteller konsertarrangør Svein Spjelkavik som fikk sikret bilde av de to fiskerne ved kai på Andenes.

 
VOL oppfordrer leserne til debatt! Du kan kommentere med din bruker på Disqus, facebook og andre sosiale medier, eller som gjestebruker.

VOLs debattregler:
1. Debatt på VOL forhåndsredigeres ikke.
2. Vi har ytringsfrihet, men ingen ytringsplikt. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir ikke godkjent. Det samme gjelder svært usaklige innlegg.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

Disqus
Andøy

Båtsalg ga pluss

A. H. Holding AS (Andenes Havfiskeselskap) fikk et overskudd før skatt på 57,6 millioner kroner i 2013. Salg av gamle «Andenesfisk I» ga en inntekt på 72,3 millioner kroner.

Teater søker troll

Teaterklubb’81 setter opp sitt aller første sommerteater, Karius og Baktus på Dverberg første uka av august.

Spennende turmål på Bø i Andøy

På Fagervollneset på Bøgard i Andøy har Midtgårdekteparet laget en turistattraksjon som de ønsker både turister langs den nasjonale turistveien på vestersida, og fastboende velkommen til.

Jorunn (71) tok fagbrev

Jens Stoltenberg hadde nok blitt glad for å høre at Jorunn Isaksen, i en alder av 71 år, tok fagbrevet.

Nærmer seg to milliarder

LNS-konsernet nærmer seg to milliarder i omsetning og har nå over 1.000 ansatte. Men kostnadene økte kraftig i 2013 slik at konsernet fikk et lavere resultat enn året før.