G18-landslaget i fotball avsluttet fredag Slovakia Cup med kamp mot Belgia. Det endte målløst.

- Det var en veldig god kamp mot en god motstander. Vi hadde skudd i treverket ogflere sjanser. Det var synd vi ikke fikk mål, men det var en god prestasjon,sier trener Bård Flovik til Andøyposten.

LasseNilsen, tidligere Høken og Andenes, nå Tromsø IL, spilte hele andreomgangen motBelgia. I tillegg fikk han med seg den første kampen mot Slovakia. Han fikkikke slippe til mot Russland.

– Vihar prøvd en del nye spillere i denne treningsturneringen. Siden Lasse er medher, betyr det at han er med i diskusjonen frem mot EM-kvalifiseringen i høst.Men konkurransen om plassene er hard, sier Flovik.

Hansier at Lasse har levert en grei landslagsdebut.

–Han viser at han har et bra potensiale og har gode holdninger. Med tanke på atdette var landslagsdebuten, er det en grei prestasjon han har levert. Han harvært et interessant og spennende bekjentskap, sier Flovik.

Flovik,som selv er andværing, synes det er stas at det kommer med en spiller fraAndøy.

–Det er jo morsomt at heimplassen produserer en spiller til landslaget, men deter ikke derfor at Lasse er tatt ut, sier Flovik, som har vært landslagstrener iåtte år.

–Det er et privilegium å ha blitt tilbudt nye kontrakter. Det er morsomt å væremed å utvikle norske juniorer. Jeg har fått tilbud fra eliteserieklubber, mentimingen har ikke vært rett i forhold til landslagsjobben, sier Flovik.