Kampen startet 19.00, og til pause sto det uavgjort etter en førsteomgang der Høken har hatt noe flere sjanser enn gjestene fra andre siden av fjellet. Kampen endte til slutt 4-0 til hjemmelaget.

Tidligere på dagen snakket VOL med prosjektleder for nybanen, Kurt Olav Hansen. Han sier det har gått med hele 1790 dugnadstimer levert av en rekke sambygdinger.

- Det er et fast gjeng med oppegående pensjonister som har utgjort kjernen i dugnadsarbeidet, forteller han.

- De kaller seg kafékameratene, og uten dem hadde ikke banen ligget grønn og klar til kamp i kveld. Vi har helt bevisst skjermet A-lagsspillerne, forklarer Hansen.

Bleik er kjent som dugnadsbygda. Både samfunnshus, skole og ungdomsklubb er bygd på dugnad. Bleiksværingene ser seg ikke forbalt på problemer.

Se bildene fra anleggsstarten i mai.

- Vi kaller det utfordringer og utfordringene har stått i kø i dette prosjektet medgir Hansen. For å få fart på arbeidet har de forskuttert både spillemidlene og momskompensasjonen. Det har de gjort med over en million i egenkapital og tre millioner kroner i lån fra Sparebanken Nord-Norge. Attpåtil må klubben håndtere 170.000 kroner i renteutgifter i året på anlegget. Det er også budsjettert med 10.000 kroner i strøm og 30.000 kroner i vedlikehold i året. Det synes Hansen prosjektet har vært verd.

- Vi går fra en humpete gressbane som var stengt i to måneder midt i sesongen i fjor på grunn at den ikke klarte å ta i mot nedbøren. Nå kan vi forlenge sesongen med fire måneder, siden vi også får skikkelig banebelysning. Jeg håper at dette kan være med å gi a-lags fotballen i Andøy et oppsving. I tillegg blir det bra for gjestende lag å komme hit å spille kamp, forteller han.

- Vi er stolte av det vi har fått til, og det er godt å få en ende på det, konkluderer han.