Vesterålstrioen Robin Jensen, Andrea White Hveding og Iver Jensen vant 25. april en førstepris ved en filmfestival i Chicago for filmen "In a mirror dimly".

Nå kan du se filmen på strømmetjenesten Vimeo, som du finner ved å klikke på denne linken eller ved å se filmen øverst i saken.

Like etter prisen for et par uker siden fortalte filmskaper Iver Jensen om gleden over å vinne.

- Det føles fantastisk å vinne en slik pris, forteller Iver Jensen til Vesterålen Online fra USA.

Filmen "In a mirror dimly" vant prisen for høyeste produksjonsverdi og "Best in show". Premien er anerkjennelse, skryt, totalt 700 dollar og statuetter.

- En slik pris gir jo oss noen penger i lomma, men motivasjonen og inspirasjonen det gir å bli anerkjent er vel så viktig, sier Iver.

Jensen, White Hveding og Robin Jensen har bakgrunn fra Medier og kommunikasjons-linja ved Hadsel Videregående skole og har flere ganger fått oppmerksomhet for sitt arbeid med film. I følge Bladet Vesterålen, deltar de i helga på verdens største filmfestival for ungdom i Seattle med to filmer.

Mens de var opptatt i "The rainy city" gikk de samtidig til topps i Chicago-konkurransen Student-fest som arrangeres av Trebeca Flashpoint College.

Iver  Jensen er regissør for filmen "In a mirror dimly", Robin Jensen er filmograf og Andrea White Hverding spiller hovedrollen.