De to har nylig inngått en samarbeidsavtale.

- Dette er en god og viktig avtale for oss. Vesterålskraft Strøm bidrar til rammebetingelsene for idrett og kultur i fotballklubben, og støtter oss i vårt viktige arbeid innenfor idrett for barn, ungdom og voksne, sier leder i Luna, Rune Eriksen, i en pressemelding onsdag.

Den økonomiske støtten fra det lokalt eide kraftselskapet vil bidra til drift av Lunas syv fotballag og anlegg med tilhørende vedlikehold.

- Det setter vi stor pris på, sier Eriksen.

- Med logoen til Vesterålskraft Strøm på brystet får vi bokstavelig talt ny energi. A-laget og fotballagene våre i aldersbestemte klasser møter årets fotballsesong med toppladede batterier, legger han til.

Vesterålskraft Strøm er glad for å kunne bidra.

- FK Luna fremstår som en veldrevet klubb med stolte tradisjoner. Til tross for fraflyttingsspøkelser i distriktene, har FK Luna stått han av. Klubben har stor bredde og stor aktivitet i alle alderstrinn. Som den eneste lokaleide kraftleverandøren, der også Bø kommune er eier, så er det veldig gledelig at vi kan inngå en samarbeidsavtale med en klubb som FK Luna. Vår tilstedeværelse er basert på lojale kunder, og da er det hyggelig å kunne bidra til bedre rammebetingelser for fortsatt aktivitet i FK Luna, sier daglig leder i Vesterålskraft Strøm, Stig Abelsen, i pressemeldingen.