Svein Roger Bruun ved Vesterålen apartment er godt fornøyd med at bedriften nylig vant Guest Review Awards 2016.

Svein Roger Bruun ved Vesterålen apartment er godt fornøyd med at bedriften nylig vant Guest Review Awards 2016.

- Det handler nok mye om at anlegget er såpass bra

Vesterålen Apartment på Klaksjorda i Bø er tildelt Guest Review Awards 2016.

Prisen fikk de etter å ha oppnådd 9,6 av 10 mulige på rankingen som gjester gir på renhold, komfort, beliggenhet, fasiliteter, personale, valuta for pengene og WiFi. Det er nettstedet Booking.com som står bak kåringen.

- Det er veldig gledelig. Men det handler nok mye om at anlegget er såpass bra. Det er jo relativt nytt, bygd i 2012, sier Svein Roger Bruun ved Vesterålen Apartment til VOL.

Fullbooket til 2020

Turistanlegget ble også tildelt prisen i 2015, som forteller at god markedsføringen har ført til stadig større påtrykk fra tilreisende.

- Vi har satset en del på markedsføring og får stadig flere turoperatører fra utlandet. Vi er faktisk fullbooket tre somre frem i tid. Nå har vi i tillegg begynt å satse på vintermarkedsføring, noe vi ikke har gjort før, forteller Bruun.

I dag har Vesterålen Apartment plass til 26 gjester. Nå jobbes det med å få plass til flere.

- Vi lager et tilbygg med plass til seks personer, opplyser han.

Bruun berømmer eierne av Vesterålen Apartment, Siv Steffensen og Erik Pedersen for sin satsning på anlegget.

- Vi ønsker å levere kvalitet og ut fra gjesteomtalene vi har fått tyder det på at vi har gjort de riktige grepene, sier han.

Spisset tilbud

Kjetil Paulsen i Vesterålen reiseliv, er ikke overrasket over at Vesterålen Apartment har gjort det såpass bra i kåringen.

-  Det handler om kundetilfredshet. Staben gir hele tiden det lille ekstra og leverer et veldig godt produkt. 9,6 er en uvanlig høy ranking. Basert på tilbakemeldinger fra kundene er det kun mangel på wifi som forhindrer dem å få ti poeng, sier han.

- Vesterålen Apartment har spissa seg i markedet og tilbyr et segment som vi ikke har så mange av i regionen, både når det gjelder bygningsmasse og øvrige tilbud. De tilbyr kvalitet og høy standard. Selv om det koster litt mer, så er det tydelig at det betaler seg. Kundene kommer ikke bare fra Norge, men fra hele verden, fortsetter Kjetil Paulsen.

Mer å lese på vol.no:

 
VOLs debattregler:
1. Debatt på VOL forhåndsredigeres ikke.
2. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir slettet.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

Leses nå:

– Ryggedalstunnelen er høyt prioritert

Avdelingsdirektør i Statens vegvesen, Geir Jørgensen, er uenig i at Ryggedalstunnelen er trafikkfarlig og mener den er bedre enn sitt rykte. Samtidig presiserer han at tunnelen etter hvert skal rustes opp for flere titall millioner kroner.

Kan slakte fisk igjen etter ni måneder

Egil Kristoffersen & Sønner hadde et blytungt 2016. Nå begynner det å se lysere ut.

Simen (27) tok med kone og barn og flyttet til Bø for å starte bedrift:

– Å lytte til kundenes ønsker er noe jeg prioriterer

Det er snart ett år siden Simen Schjølberg startet opp kafeen «Står Han Av» i Straumsjøen i Bø. 26-åringen er fornøyd med at han fortsatt trekker bra med gjester uka gjennom.

– Denne regjeringen har ikke vært snill med Nord-Norge

Forslaget om å avvikle trålerplikten, har skapt mye harme blant både fiskere og andre engasjerte. En av dem som har problemer med å forstå forslaget,er FrPs gruppeleder i Bø, Atle Olsen.