Artistlista til Reginedagan begynner å ta form. Nå er det klart at både Kari Bremnes og Paal Flaata skal opptre på festivalen. Bremnes spiller i Bøhallen 25. juli, og stiller med fullt band.

– Kari er en utrolig folkekjær artist, og en av de store nordnorske kunsterne. Nordvendt, europeisk, åpent, stort, personlig og melankolsk - er ord som kan knyttes til Karis musikk. Den enorme spennvidden i konsertene hennes er en signatur for Kari Bremnes band.

Fra det lyseste til det ganske mørke og rå, men også med glimtet i øyet. Og hele tiden med en nærhet til folk og livsskjebner.

Kari har til nå skrevet sanger i 20 år og gitt ut 13 soloalbum. Hun turnerer og har publikum over hele verden, og det blir stas å få henne til Bø i sommer, heter det i en pressemelding.

Dagen før Bremnes entrer scenen i Bøhallen, skal Paal Flaata i ilden. Han stiller i likhet med Bremnes, også med fullt band.

– Flaata er kjent for sin usedvanlig vakre stemme og storslagne vokalprestasjoner. I 10 år frontet Paal Flaata bandet, og i kraft av sin stemmeprakt satte han gruppa på det europeiske kartet, står det å lese i pressemeldingen.

Reginedagen finner sted  i tidsrommet 19.-26.juli, og ifølge arrangørene er billettsalget allerede i gang.