Den 18- og 19.september er det klart for en ny runde med "Rock Mot Frafløtting" i Bø-hallen. Flere, både kjente og mindre kjente artister, er klare for festivalen. Hovedattraksjonen og det store trekkplasteret blir nok Staysman  & Lass, som blant annet sto på scenen under VG-lista i Sortland i fjor, og som senest var å se under den norske Eurovisionfinalen med låta "En godt stekt pizza".

Debutalbumet til duoen, "Helt Sykt Store Hits", som kom ut i fjor, lå 19 uker på VG-lista og ble sågar landets mest spilte norskspråklige album det året, med mer enn 25 millioner streams, skriver festivalsjef Krey i en pressemelding.

Lokalt band

Bø’s egen dubstepartist, Luciuz, blir også å finne på scenen under festivalen. Det blir også rockebandet NiteRain, som har en bassist med røtter fra Bø. Andenesbandet Grasping står også på artistlista. Metalbandet, som så dagens lys for fem år siden, da under navnet Pravus, jobber i disse dager med sitt debualbum.

Rockemønstring

Conexus som vant fjorårets rockemønstring, kommer også. I pressemeldingen lover de et "fett show" og sier at de planlegger noe helt spesielt under sin opptreden. Den årlige rockemøntringa med amatørband, der vinneren får 10.000 kroner og får opptre på neste års festival, står selvsagt også på programmet.