Det skriver Reginedagan i ei pressemelding. For variasjonen er stor under årets dager.

- Hos oss kan du velge; Fykomfei Teaterverksted  fra 12 år, Vokal-kurs / kor-workshop for ungdom fra 13-16 år, StreetArt-kurs for ungdom fra 13-18 år - eller kanskje et kurs i matlaging for barn 8-12 år. Høres noe av dette ut som noe som passer nettopp for deg? Da må du snarest ta kontakt med arrangør Bø kunst og kulturstrømkomites festivalleder; Chanette B. Pedersen. Kontaktinfo finner du på Reginedagans facebookside, eller på nettstedet reginedagan.no, skrives det.

I Fykomfei teaterverksted lærer Frid Halmøy, instruktør, bort hvordan man kan jobbe med teater og improvisasjon, og du får være med å utforme ei feiende flott teaterforestilling sammen med andre ungdommer. Frid vil, i samarbeid med deltakerne, arbeide frem ei forestilling som er basert på Regine Normanns eventyr - hvor kun fantasien setter grenser! Med på laget trenger vi akkurat DEG  - så kom og bli med!

Vokalkurs

.- I Vokalkurset er det Julie Willumsen som leder an - hos henne lærer du mer om vokalteknikk for rytmisk sang (pop, soul, jazz, rock), med fokus på uttrykk, sangglede og å synge foran et publikum. Låtene som det skal jobbes med, vil variere fra et knippe klassikere - til Julies egne låter. Når kurset er over, gjenstår å fremføre i kor - sammen med Julie - på hennes kirkekonsert 26.juli.  Har du sunget før, enten solo eller i kor - er det en fordel - men ikke et krav! Har du lyst, har du lov, heter det i pressemeldingen.

Kunstneren Chris Reddy kommer fra Tromsø, men bor i Oslo. Han er en anerkjent kunstner, som har sagt ja til å lære bort gatekunst - StreetArt. Her handler det om hvordan man kan få vist sine meningers mot fram i det offentlige rom

- Reddymade lover å lære bort forskjellige teknikker til deg. Er du kunstnerisk anlagt? Har du noe du vil ha sagt? Benytt sjansen, hiv deg med.

Det blir også mulig for barn og utfolde seg p kjøkkenet. Norges yngste kokebokforfatter, Trym Johnsen Sibeko - som du kanskje har sett på TV - mener at barn kan lage mat selv.

- Han lover at det ikke er vanskelig - og at det du lager selv, alltid smaker bedre enn det du kjøper ferdig eller på pose! På kurset til Trym skal dere ha det gøy sammen, og lage noe godt, noe sunt, noe lokalt - og noe søtt! og spise det! Kan det bli bedre?? Bli med, skriver Reginedagan i pressemeldinga.

Reginedagan arrangeres fra 19.-26.juli