Nylig møttes pårørendeforeninga for Stokmarknes sykehjem til årsmøte. Foreningen har hatt et aktivt år med en rekke aktiviteter på lista.

Nye medlemmer

Karin Baardsen ønsket velkommen til årsmøte. Til stede var Ranfrid Hanssen, Ruth Dreyer, Torill Rask, Hilde Rask og Gunnar Ramberg. I tillegg deltok to nye medlemmer, Dagmar Georgsen og Asle Johansen.

Ønsker flere unge

I løpet av et år har det vært avholdt ni styremøter, med foreningens primære mål om å arbeide for en bedre hverdag og økt trivsel for beboerne på Stokmarknes Sykehjem. Baardsen synes det er synd at ingen utenifra eller pårørende ikke møter på årsmøte.

– Også skulle vi gjerne hatt med flere unge folk. Heldigvis er det ikke bare vår forening som sliter med oppmøte. Jeg tror folk er redd for å bli valgt inn i styret, sier Baardsen, som påpeker at foreninga er en trivelig gjeng.

Ordinært

Det ble et ordinært årsmøte med gjennomgang av året som gikk og regnskap, etterfulgt av kaffe og kake.

Siden april i fjor, har pårørendeforeninga vært meget aktiv. De har arrangert turer til både menigheshuset, Grønning og Hurtigrutens Hus. Også flere dager med kaffekos og cafe med lopper.

Kjell Arne Halmøy har vært med to ganger i måneden med sin musikk og arrangert "Trim og Trall" på avdelingene. Tiltaket er kommet i gang med midler fra Nasjonalforeningen og TV-aksjonen 2013 og gjennom samarbeid med Hadsel Demensforening.

– Kjell Arne har dessverre ikke muligheten lengre. Arnt Mathiasen fra Melbu skal ta over "Trim og Trall" framover, sier Baardsen. Det skal ha gått veldig bra da Mathiasen for første gang arrangerte det tirsdag.

Pårørendeforeninga nevner de har god økonomi, men ønsker ikke å  offentligjøre regnskapet.

Takker

Med applaus ble Karin Baardsen på nytt valgt til styreleder for ett år til.

– Styret retter en stor takk til alle som har bidratt med arbeidsinnsats ved tilstelninger, pengegaver og gavet til lotterirer av ymse salg. Takk også til musikere og underholdere som stiller på arrangementene våre.