SIL leder  2-1 over den suverene serielederen til pause, og ledelsen er helt fortjent.

Målskårere for hjemmelaget var Eirik  Pedersen og Sondre Bentzen, mens Fredrik Gundersen har nettet for AIL.  Seks minutter ut i andre omgang utlignet AIL, på et vakkert langskudd.

AIL har tatt over noe av føringen i kampen etter at SIL regjerte i første omgang. Ikke lenger etter, tar gjestene ledelsen i kampen og er dermed i føringen med 2-3.

Laget ligger et lite hav foran konkurrentene på tabellen. 3-2-skåringen kom dessverre, for Stokmarknes sin del, etter en keepertabbe. Dermed er lyst snudd til mørkt for de røde, og omvendt er det da for Andenes.

Bortelaget fortsatte å dominere utover i omgangen og vant til slutt kampen med 3-2. Å komme tilbake etter å ha lagt under 0-2, er mesterlig av Andenes. Men Stokmarknes var absolutt med på notene før hvilen og rystet til tider serielederen ganske så grundig.