Fredag ettermiddag kom taket på plass på den flunkende nye tribunen på Melbu. Og tidligere i uka er godt over 200 seter montert, selvsagt med site seter som danner teksten «MIL 1915».

- Jeg må få lov til å rose alle de frivillige som har stått på i dag etter dag, og uke etter uke, sier Bård Fjellheim fra Melbo.

Han trekker frem leder av fotballgruppa Kristin Grøm som en motivator og fantastisk leder. - Fram til hun nå dro på velfortjent ferie var hun på dugnad hver eneste ettermiddag. Det er helt utrolig. Så må det være lov å nevne MIL-trener Thomas Rønning som strikkmotoren som har satt i gang prosjektet, og fulgt det opp, understreker Fjellheim.

Selv har han heller ikke brukt lite tid på snekkerjobben som er gjort, sammen med kompisene Tore Bjørnar Jakobsen, Ole Mjelde og Odd Hansen. Leder for arbeidsgjengen har vært Ivar Andersen.

- Det er litt småarbeid som gjenstår, som å lage rampe for innkjøring av rullestoler, montering av noen dører og vinduer, og ordne til speakerbu. Men for de som kommer på kamp nå på lørdag skal det ikke være så mye å sette fingeren på, sier Fjellheim.