Etter flere års pause startet Neshallrevyen opp igjen i 2007, med første forestilling i mars 2008.

– Det har vært noen tusen innom veggene her siden vi gikk på scenen for første gang i 2008, sier Espen Mowinckel Pettersson, nyvalgt styreleder i Neshallrevyen, i en pressemelding.

Les også: Fullt hus og stormende jubel

– Trenger uredde folk

Til neste Neshallrevy, som settes opp på scenen i mars, ønsker styrelederen flere revyglade folk med på laget.

– Vi har et par skuespillere som er gått ut i permisjon. Derfor trenger vi kreative og uredde folk som vil være med å lage tidenes revy i år. Skuespillergruppa er jo veldig viktig. Den skal fungere sosialt, og den skal bestå av folk med disiplin og kreativ kraft. De som går med en skuespiller i magen, har nå sjansen, sier Mowinckel Pettersson.

Les også: Full fart bak kulissene

– Trenger flere

Styrelederen forteller at de allerede har flere interesserte skuespillere, og at revyen innen kort tid vil ha en audition for disse og andre som har en skuespiller i magen. Men det er mange som er involvert i å lage revy. Totalt er Neshallrevyen opp mot 40 personer foran og bak scenen.

– Vi trenger folk til å skrive sketsjer i skrivegruppa, til å styre lyd og lys, lage scenografi og kostymer. Vi har dyktige folk der i dag, men vi har alltid et ønske om å knytte til oss enda flere. Og vi trenger alltid folk som vil være med å ta et tak. Enten de vil jobbe med PR, i husgruppa, sosialgruppa, tekstgruppa eller hva det måtte være. De som er interessert må bare ta kontakt med oss, sier Mowinckel Pettersson.

Revyen har i år et nytt styre og ny produksjonsleder og instruktør. Anina Pedersen er produksjonsleder, mens Grethe Skagen Danielsen er instruktør.

For ordens skyld: Espen Mowinckel Pettersson er i tillegg til å være i styreleder i Neshallrevyen også journalist i VOL/SortlandsAvisa.