Arrangementet «Elvelangs», med flere hundre besøkende og eventyrstemning langs idylliske Melbuelva er nylig avsluttet. Det er et yndet område for skole og barnehagene på stedet.

– All takk og ære til de som har tatt intitativet til forskjønnelse og bruk av den flotte parken bak Hovedgården, skriver en VOL-leser til redaksjonen.

– Men – bare hundre ovenfor bålplassen finner man en ikke så fullt idyllisk installasjon. Et stort metallstativ rett og slett kastet ned i elva? Skjelettet til et større telt, kan det se ut som? Hvem i all verden står for denne pynten?  Når en gratis kan levere metall til Børøya avfallsmottak?

– Jeg får håpe noen kjenner igjen greiene de lempet uti elva, og for skams skyld kan fjerne dem før vinteren gjør sitt inntog, sier innskriveren, som ber om å få være anonym.

En annen innringer fra Melbu vet beskjed. - Det kan være uvær som har blåst metallskrotet ned til elva fra fotballbanen. Det som er sikkert er i alle fall at dette ikke har noe med Elvelangs å gjøre. Mest trolig er det et målstativ, sier vedkommende.