Som hvert eneste år var Vesterålshallen på Melbu fylt av ivrige unge turnere, foreldre, trenere, slekt og venner. Det var et stramt program som ble gjennomført, med oppvisninger på rekke og rad. Det var gymlek for ungene født i 2013 og 2014 og tidligere. Det var saltoshow og oppvisninger, og til og med apparatturn.

Det hele var ledsaget av servering for små og store, og en generelt veldig hyggelig stemning i hallen. Turnoppvisningene startet altså med de små og gikk gradvis mot de eldste. Småtassene, mange i juleinspirerte kostymer, turnet rundt i et herlig lite kaos, med oppsyn av foreldre og instruktører. De fikk rulle rundt og kose seg på sin første turnoppvisning.

Det var en god blanding av turn på juleavslutninga. Alt fra gymlek til turndans og apparatturn, og alle aldersgrupper var inkludert. I tillegg var det både jenter og gutter som var med på forskjellige tropper. Det var i overkant av 200 turnerne som deltok, og inkludert alle de øvrige besøkende var det nok mellom 400 og 500 til stede i hallen lørdag.

- Jeg er overveldet og veldig stolt, sa "turn-mamma" May Bente Oshaug under åpningen.