Sist uke vant Melbo 4-0 i en solid kamp mot Lofoten. Mandag hentet gutta nok en trepoenger i Harstad da topp møtte bunn i fjerdedivisjon.

Melbuværingene leverte som de skulle, og kunne fornøyde sette kursen hjemover mandag kveld etter timålsseier på Harstad stadion.

– Vi gjør en veldig bra kamp, og holder trøkk hele veien. Vi var opptatt av å nullstille oss etter sist kamp, og det gjorde vi på en utmerket måte. Vi går på banen og tar tak fra første sekund, og snur oss ikke tilbake. Det er en god gjennomført kamp, sier trener Thomas Rønning til VOL.

Stillingen sto 1-8 til pause, og 2-12 ved kampens slutt. Bak fire av scoringene sto Torjus Nikolaisen, Adrian Pedersen sørget for tre.

– Vi kunne fort scoret fem-seks mål til. Vi mistet litt av intensiteten halvveis ut i kampen, men henter oss inn og fullfører med stil, oppsummerer treneren.

Lørdag står Myre og Morild for tur.

– Det blir en tøff kamp. Morild er alltid en motstander som trøkker til, og vi må være på vårt beste for å prestere der vi ønsker å være. Vi kan suge på denne karamellen til neste trening, men så skal vi nullstille oss igjen og forberede oss godt til lørdagens kamp, sier Rønning.