Oppgjørene mellom Melbo og Stokmarknes er alltid preget av prestisje. Nå har Melbo gjennom lang tid vært et atskillig bedre lag enn Stokmarknes, med sitt lag i fjerde divisjon, mens rødtrøyene fortsatt sliter i divisjonen under. Dermed er det også blitt et B-stempel på de vanligvis så heftige lokaloppgjørene. Også dette oppgjøre var preget av gemyttelig stemning, og innsats på middelnivå. Første omgang var jevnspilt, og det var lite som tydet at et av lagene skulle vinne med kalas-sifre. Så var det akkurat det som skjedde. I løpet av rundt 12 minutter tidlig i andre omgang skåret Robin Bergvik ekte hattrick, før Melbo puttet på et selvmål for å gjøre dårlig stemning ekstra dårlig. Dermed var all luft gått ut av hjemmelaget, og Ole Petter Hytjanstorp og Mahad Ilyas Abdilahi fullførte overkjøringen med 6-0 og 7-0. Unggutten Mahad debuterte for Stokmarknes og skåret sitt aller første mål på A-lagsnivå. - Det var veldig gøy, sa han til VOL.