FANFARE: Melbo Musikkforening åpnet lanseringen med egen musikk.

Boka «I takt med tiden» skildrer 100 år med samhold og musikkmagi.

Melbo Musikkforening var på plass med trillende toner utenfor Jernvaren torsdag kveld. Trond Ringlund ønsket velkommen til lanseringen. Musikkforeningens medlemmer, en stor haug bøker og nysgjerrige bokelskere var på plass, og alle ventet i spenning..

Stolte og fornøyde

- Da vi startet prosjektet ble vi enige om at det ikke skulle bli en historiebok, men en jubileumsbok, sa Trond Ringlund. Boken har vært jobbet med hver dag det siste året og han takket alle bidragsytere for god innsats i prosjektet.

- Hvorfor er dette så stas? Spurte Laila Johnsen. Hun understreket at selv om det ikke er stor litteratur, og de sannsynligvis ikke vil bli nominert til noen priser, så er de godt fornøyde.

- Vi er stolte og dette er en fin start på helgas bursdagsfeiring.

Støtter opp

- Musikken er det flotteste vi har her, synes Lillian Carstensen. Sammen med Marit Olsen hadde hun tatt turen for å få med seg boklanseringen.

- Musikkforeningen har så mye med Melbus historie å gjøre, og ikke minst med drillforeningen, sier Carstensen. Hun hadde allerede et eksemplar av boka i fanget. Trond Ringlund signerer den nyinnkjøpte skatten.