Den siste halvannen uken har Norsk Tipping delt ut en lottomillion hver dag. I koffert, utenfor døren til en heldig vinner. Mandag ble den siste vinneren i «Lottofestivalen» kåret, og den heldige utvalgte var Hans Edvard Hanssen fra Stokmarknes.

– Hva skal du bruke pengene på?

– Det er litt vanskelig å svare på når man akkurat har fått pengene. Det kom jo veldig bardus på meg, sier lottomillionæren. Han tror likevel han skal gå for førsteinnskytelsen; å bytte ut bobilen.

Hans Edvard ble overrasket da Norsk Tipping plutselig stod utenfor døren hans på mandag.

– Jeg hadde fått en telefon om at det skulle bli levert en pakke til meg. En katalog sa de, og jeg måtte være hjemme, humrer han.

Da Hans Edvard hørte det ringte på døren, åpnet han vinduet og så kofferten stå alene igjen. De to fra Norsk Tipping som gjemte seg i hekken, bestemte seg for å avsløre seg selv, og Hans Edvard gjenkjente Lotto-damen umiddelbart.

– Jeg sa bare «Å er det du? Det var jammen på tide at du kom hit!», ler han.

Hans Edvard har tippet jevnlig siden Norsk Tipping startet opp med Lotto. Han har flere faste lottokuponger. Han spiller Lotto, og kona spiller Ekstra. Men den heldige vesterålingen har ikke tenkt å gi seg med tippingen selv om lottomillionen er i boks.

– Man må jo prøve enda en gang. Man vet jo aldri!