Noen firmaturer skiller seg kraftig ut i mengden. Subsea Nor var nok en av dem. Det eneste de ansatte visste var at de skulle til Tromsø, og at de måtte pakke med seg lue og badetøy.

- Det som var artig var at kun var jeg og fruen som visste om planen. Det var først da vi kom til Tromsø at de fikk vite at vi skulle på spåbåten Vulkan, sier Jan Erik Jenssen.

Blodfans

Ombord ble de ønsket velkommen med champagne. Samtidig sto Violet Road klare for å holde konsert for de ti gjestene.

- De ble skikkelig overrasket. Det er to blodfans i gruppa, så det er klart at det ble kjempetrivelig.

Det nordnorske bandet spilte flere slagere, men også nye sanger.

- Det var veldig fint. Det er en fantastisk gruppe, og det ble enda bedre med et så lite publikum. Dessuten var det fin akustikk i det lille rommet.

Saken ble først omtalt av Nordlys.

Ville belønne de ansatte

Gjestene var om bord i båten i fem timer. Etter konserten fikk de testet ut fasiliteten spabåten hadde å by på. De satt i badstu og i stamp etter å ha nytt et storartet måltid.

Båten lå på kai under hele arrangementet, men det satte ikke stopper for bølgene.

- Det var tydelig bevegelser i båten, og et av bandmedlemmene sa at dersom det ble verre ville det bli vanskelig å spille. Men ingen ble båtsyke, sier Jenssen lattermildt.

Under høstens TV-aksjon ble denne spaturen med Violet Road annonsert. Jenssen var rask å slå til, og vant budrunden.

- Det er viktig med en sånn sosial tur for de ansatte. Det skaper samhold, samtidig som at de ansatte får igjen for den gode jobben de gjør. Fruene er også invitert med for å premiere dem som sitter igjen når de ansatte må jobbe mange dager.