– Det var en jevnspilt kamp. Den bølget lenge frem og tilbake, før vi gikk opp til 1-0 i det 81 minutt, forteller trener Bernt Ola Aune Burchardt til VOL.

Bare to minutter sener gikk Stålbrott opp til 2-0,  som også ble sluttresultatet.

– Jeg er veldig glad for at vi til slutt klarer å avgjøre kampen. Det var en kamp der begge lag hadde en del strekk i laget og ikke spilte optimalt, sier treneren.

Full pott

Med seieren over Skånland, har Stålbrott full pott etter to serierunder, etter at de slo Lødingen 3-1 i forrige runde.

– Det er artig å lede tabellen etter to runder, selv om det er tidlig der mye kan fortsatt skje, sier han.

I Neste runde venter Mjøler 2, en motstander som Burchardt tror vil være en god pekepinn på hvor laget hans står.

– Vi føler vel at vi ikke helt vet hvor nivået ligger med tanke på at vi er nyopprykka og bare har spilt to kamper. Jeg er derfor spent på møtet med Mjølner 2, som er et godt lag. Det gjelder også Leknes, som har åpnet godt. Når vi møter disse får nok en god pekepinn på hvor vi står, understreker treneren.

Litt over midten

Før sesongen hadde Stålbrott som mål å legge seg litt over midten på tabellen. Ifølge Burchardt ser det ut til å være en realistisk målsetning.

– Det er mye mer motiverende å ha et skikkelig mål fremfor å si at vi skal kjempe for å overleve. Sesongen blir nok tøff, men noen kasteball har vi ikke planer om å bli. Jeg føler at vi er i rute og at spillet vårt begynner å sitte, slår Bernt Ola Aune Burchardt fast.

Tabellen for 4.divisjon i Hålogaland Fotballkrets, kan du ser her.