Thomas Rønning bekrefterfor VOL at et tribuneanlegg er under planlegging. Om alt går iboks, vil det stå klart til høstsesongen setter inn.

Det ersivilingeniør Kurt Rønning som har tegnet anlegget. Tribunen vilbli overbygget, og ha vindskjerming mot vest. Det er tiltenkt omlag 250 sitteplasser på tribunen. Under bygget skal det lages romfor oppbevaring av fotballutstyr og MILs traktor.

- Dette vil frigiplass i klubbhuset, som per i dag brukes til oppbevaring i dag,sier Rønning.

Han håper en overbygget tribune kan bidra til et endahyggeligere miljø på fotballbanen.

- Det er fint for publikum åkunne stå i le for været, og sitte komfortabelt. På Melbu Stadionspilles det både breddefotball og seniorfotball, og det er et stortønske om å få til et slikt tilbud til publikum.

Det er fremdeles endel som gjenstår før MIL kan bekrefte at det blir tribune.

-Planleggingen er i gang, men organiseringen er ikke klar. Vi må haen plan på dugnadsarbeidet, samt en finansiell plan. I tilleggtrenger vi et styrevedtak og en dialog med kommunen. Fotballklubbenhåper å få et samarbeid med lokale entreprenører.

Om Rønning trordet blir vanskelig å få dugnadskraft?

- Jeg har stor tro på atdette lar seg gjøre. Det er så mye positivitet både ifotballmiljøet, og i samfunnet. Jeg tror vi skal få til åorganisere nok en flott dugnad, som skaper gode relasjoner,tilhørighet og stolthet hos den enkelte som er med å bygge noe godtfor samfunnet, avslutter Rønning.