Lørdag 4. juli går startskuddet for konkurransen, og vi håper at alle leserne vil dele sine bilder med oss.

Alle de innsendte bildene vil bli presentert i et eget sommerfotogalleri på avisens eget nettsted, slik at du i løpet av sommeren kan klikke deg inn for å se andres sommerbilder. I tillegg vil vi jevnlig presentere lesernes sommerminner i papiravisa.

Hvilke bilder?

Har du allerede tatt, eller tar du et bildet i løpet av sommeren, som du synes er artig, spennende, sprøtt, nostalgisk, sjarmerende, unikt eller rett og slett bare er et fint bilde, så nøl ikke med å delta i konkurransen.

For å sende inn bildene kan du enten hashtagge #vasommer på Instagram, eller sende bilder på mail til: vikar@vesteraalensavis.no.

Ta bilder av personer

Med så vakker natur som du finner her i Hadsel, så er det nærliggende å ta flotte naturbilder. Vi oppfordrer også leserne til å ta bilder av personer. Vær gjerne kreativ, og finn på morsomme stunt med turkameratene dine.

Bruk enten mobiltelefonen eller et annet kamera for å fange blinkskuddet.

Du bestemmer

Etter at fristen for innsending av bilder er passert søndag 25.august, vil juryen som består av Daniel Sowe, Kolbjørn Hoseth Larssen og Anja Elen Eikenes, møtes for å plukke ut de fem bildene juryen synes er best.

VAs lesere får så muligheten til å stemme på sin favoritt blant de fem bildene, og slik bestemme hvem som har tatt «Årets sommerfoto 2015». Vinneren vil motta en premie.

Lykke til

Da er bare å finne frem kameraet og lade batteriene, slik at du er klar til å slippe kreativiteten løs og knipse i vei.

Lykke til med jakten på hadselsommeren 2015.