Den nederste røde markeringen viser funnstedet, mens den øverste viser omtrentlig bosted for avdøde. I venstre kant vises fotballbanen og sykehusområdene på Stokmarknes. Foto: Vesterålskartet

Lørdag ettermiddag kom endelig meldingen om at den savnede hadselværingen Jon Gunnar Thorrosin var funnet. Han var dessverre da ikke i live.

Thorrison hadde da vært savnet helt siden onsdag. Mannen ble funnet i et turområde tett ved et av boligfeltene på søndre Stokmarknes.

- Det var ikke mange områder på Stokmarknes og omegn som ikke hadde vært gjennomsøkt da mannen ble funnet. Hva som er skjedd med mannen er det ingen som vet, annet enn at han trolig har fått et illebefinnende. Thorrison skal obduseres, og det kan kanskje gi svar på dødsårsaken, forklarer lensmann i Hadsel Per Erik Hagen.

VOL møtte lensmannen dagen etter at leteaksjonen var avsluttet.

- Jeg vil benytte anledningen til å berømme letemannskapene, men også arbeidsgiverne som legger til rette for at folk kan forlate sin jobb i situasjoner som dette. Jeg vet ikke hva vi skulle gjort uten denne ordningen, som er særdeles verdifull for politiet, understreker Hagen.

VOL meldte første gang om leteaksjonen torsdag ettermiddag.

Det ble mot slutten av uken gjennomført en rekke grundige søk. Seks hundeekvipasjer var i sving i tillegg til en rekke frivillige mannskaper forøvrig.