Kasserer i Vesterålen Padleklubb, Gunn Hanssen (til venstre) og leder i padleklubben, Remi Nyheim, plasserte banksjef Kjell Jørstad i en av ungdomskajakkene.

Kasserer i Vesterålen Padleklubb, Gunn Hanssen (til venstre) og leder i padleklubben, Remi Nyheim, plasserte banksjef Kjell Jørstad i en av ungdomskajakkene.

- Det betyr mye

Sparebanken Nord-Norge ga tirsdag 25.000 kroner til Vesterålen Padleklubb.

Det sjenerøse bidraget kom fra bankens gavefond og er et kjærkomment bidrag til padleklubben som nettopp har kjøpt seg et eget naust til oppbevaring av kajakker og utstyr.

- Pengene betyr veldig mye for oss, og vi skal diskutere under årsmøtet i kveld hva vi skal bruke pengene til. Kanskje det går til en ny kajakk pluss litt mer utstyr, forteller leder i Vesterålen Padleklubb, Remi Nyheim.

Mer å lese på vol.no:

 
VOLs debattregler:
1. Debatt på VOL forhåndsredigeres ikke.
2. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir slettet.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

Leses nå:
Hadsel

- Over to års etterslep på tippemidler

Fylkesråd Ingelin Noresjø fikk omvisning i flerbrukshallen på Stokmarknes. Hun sa at Hadsel Hallpark ikke vil få tippemidler utbetalt i år.

Hurtigrutens Hus gjør opp status:

Pluss og minus

Flere besøkende, positivt driftsresultat og nye underskudd i 2016.

– Kritikken i etterkant var fullt fortjent

Inge Berg går tilbake på truslene om å flytte Havfarm-prosjektet til Kina, og sier at kritikken han fikk i den forbindelse var berettiget.

- Jeg er musikalsk schizofren og driver med alt mulig

VG-journalist og melbuværing, Jostein Magnussen har nettopp gitt ut fire nordnorske låter. Inspirasjonen får han på en hytte i Sverige.

Kjørte på elg ved flyplass

Elgen sprang fra stedete.