Norway Cup er i gang, og søndag spilte Melbos gutter 14-lag en strålende kamp mot Bergsøy fra Møre og Romsdal, hvor Melbo vant 4-2. Målscorere var Idris Ahmed Omar med to mål, Andreas Pettersen med ett mål og Joakim Aas med ett mål. Det er veldig varmt på Ekebergsletta, men guttene koser seg.

Tre lag i Vesterålen deltar på årets turnering: Stokmarknes jenter 13, Melbo gutter 14 og Andenes jenter 15/16.

- Stolt av laget mitt

Kaptein på Melbo Sebastian Karlsen er strålende fornøyd med kampen.

- Det var herlig å vinne! Vi kom litt nedenpå i begynnelsen og får et mål imot oss, men så gir vi på og scorer tre mål. Jeg har aldri sett noen som har jobba så godt! sier kapteinen.

- I dag er det en god dag. Jeg er alltid stolt av laget mitt, men i dag er jeg ekstra stolt, sier en entusiastisk Karlsen på telefon fra Ekebergsletta.

14 år siden sist

Målscorer Joakim Aas er minst like fornøyd.

- Det føltes veldig deilig! Det blir ikke noe bedre enn en seier. Vi var spent alle sammen før kampen. Det er veldig spennende å komme hit, vi kjenner jo ingen av lagene fra før, sier Aas.

En gruppe på seks personer har vært med og lagt opp turen, blat dem er forelder Reidar Aas. Det er med en veldig stor gjeng med foreldre, og alle har det veldig trivelig, forteller han. Det er 14 år siden sist et lag fra Melbo har deltatt på Norway Cup.

Stokmarknes vant også

Reidar Aas sier at laget har jobba hardt for å få bli med.

- Det er jo et stort budsjett for en sånn tur, så det er en stor opplevelse for dem, sier han, og legger ikke skjul på at det er en fantastisk stemning på Ekebergsletta, både for spillerne og reisefølget.

- Det var veldig artig at de vant, for det er jo alltids litt nerver.

Laget fra Stokmarknes vant også sin første kamp, 2-1. Som en god nabo heiet Melbo fram Stokmarknes, og er veldig fornøyd med jentenes innsats.