Thomas Rønning tar neste år fatt på sin sjuende sesong som MIL-trener.

Det er et brennende engasjement rundt klubben og en veldig stor optimisme, selv om vi rykket ned fra 3. divisjon. Når jeg i tillegg får full støtte fra familien og svigerforeldrene, var det greit å si ja til en ny sesong som trener, sier Rønning til blv.no.

– Enestående klubb

Sortlending Torjus Nikolaisen har skrevet ny toårskontrakt med Melbo IL. Han ble toppscorer i hele 3.divisjon-avdelingen, men blir likevel med klubben ned til 4. divisjon etter at laget rykket ned.

Til klubbens Facebook-side sier han at det er viktig for ham at Thomas Rønning som trener.

Å være med MIL å bygge på nytt er noe jeg virkelig har tro på. At Rønning fortsetter, ble viktig for om jeg ville satse videre, og jeg vet at han har masse og lære meg og kan utvikle meg videre. I tillegg er klubben og de rundt klubben enestående, sier Nikolaisen.

– Snart komplett spiss

MIL-trener Thomas Rønning gir skryt i retur til spissen.

Torjus har vist gjennom denne sesongen at han har holdningene og ferdighetene til å spille på et høyere nivå og er den beste angriperen i divisjonen. Han nærmer seg til å bli en komplett spiss, og det skal jeg utvikle i løpet av neste år.

At han blir hos oss, viser at vi er en klubb hvor spillere ser mulighetene for utvikling og å være i et godt miljø. Jeg er veldig glad og stolt av at han velger MIL, legger treneren til.