De åtte unge ledertaltenten som E24 har plukket ut kommer fra vidt forskjellige bransjer. De har også tatt vidt forskjellige yrkes- og utdanningsvalg. Noen er tilflyttere til landsdelen, mens andre er fødte nordlendinger. Det skriver e24 på nett.

Videre skriver økonomiavisen at fellestrekket til de ung ledertalentene er at alle bidrar til å skape verdier og utøve godt lederskap i bedriftene der de jobber.

Av de åtte personene som er plukket ut fra Nord-Norge er altså øksnesværing Asta Lassesen (finansdirektør i Hurtigruten) og fra Sortland har markeds- og personalsjef i Alsvåg Plater Håvard Hamansen Wallstad blitt funnet verdige en plass på taltentlisten.

Håvard har vært markedssjef i Alsvåg Plater siden 2001, og har i perioden vært med på å profesjonalisere driften av takplategrossisten som holder til i Sortland i Nordland.

Asta har et stort hjerte for det maritime og en forkjærlighet for tall - og har på knappe fem år gått fra å være innleid regnskapsfører til å bli finansdirektør i et av Norges mest gjenkjennelige og folkekjære selskaper: Hurtigruten.

Les mer om Håvard og Asta på e24.