Sverre Olsen skal trene Morild sitt A-lag neste sesong sammen med tidligere Moridspiller og FK Luna-trener Steve Edvardsen.

Olsen må regnes som en legende i den grønne drakten og er den spilleren med flest kamper for A-laget. 367 kamper i serie, her er ikke cup - trenings- turneringskamper med, så han har godt over 400 kamper for Morild. FOrsvarsgiganten er registrert med 57 mål og den som har flest sesonger på A-laget med 27. Det melder klubben på sin hjemmeside.

Aldersbestemt

Sverre Olsen har også trent alderbestemte lag og i 2012 trente han G16 frem til et "kretsmesterskap". Klubben har ikke fått et KM siden 1999, altså for 12 år siden.Med seg i trenerteamet får Sverre Steve Edvardsen. Steve har også en god erfaring med seg fra fotball på toppnivå i regionen. Han kom til Morild i 1999 som guttespiller og ble raskt tatt opp iA-stallen, hvor han debuterte hjemme mot Grovfjord. Han var også med å spille Morilds guttelag frem til kretsmesterskap dette året.

FK Molde

- At Steve var et stortalent viste seg snart. Han kom fort inn på kretslaget og kom gjennom nåløyet til å bli tatt ut på U17 landslaget , hvor han fikk flere kamper. I år 2000 la Molde FK merke til han, og på høsten hentet de han til rosenes by. Han fikk 11 kamper i 1999 og 10 kamper i 2000 for Morild, før han reiste til Molde. Edvardsen scoret også 7 mål for A-laget, står det på ilmorild.no. De siste årene har Edvardsen trent FK Luna.

Fordums storhet

- Dette er en løsning som både klubben og styret mener er meget bra. Til sammen skal de forsøke å løfte A-laget opp mot fordums tider, noe vi er overbevist om at de er rette personer til å makte. Trenerne skal også være klar til over nyåret for å gyve løs på oppgavene som venter. Det sier leder i Morild Stig Ole Larsen til Øksnesavisa.

Sverre Olsen forteller til avisen at målsettingen er direkte opprykk til 4. divisjon neste sesong. Olsen hevnder han er kjent for å ikek bruke tid på personer som ikke er med ett hundre prosent.

- Vi må ha en dedikert spillergruppe for å nå målsettingen om direkte opprykk. Det mener jeg Morild skal være i stand til. VI gleder oss i alle fall til å ta fatt på oppgavene som venter oss nå, sier Olsen til avisen.