- Ingen tradisjonell konsert med Vesterålen Storband, ingen kos!  Det finnes vesterålinger som faktisk sier at de ikke får julestemning før de har vært på Vesterålen storbands årlig julekonsert, hevder bandet selv i en pressemelding.

Vokalistene for anledning er Linda Odinsen, som har gjort suksess med storbandet før, og nykommer Ida Sørensen Stranda.  Begge jentene har gått musikklinje på Sortland videregående skole. Til daglig er Linda musikklærer ved Sortland Ungdomsskolen, og Ida er leder for SJO på Lamark Skole.

Bandet vil spille kjente og kjære, og delvis nye julesanger i storbanddrakt, inkludert en ”hipp og stresset” versjon av selveste Glade Jul arrangert av bandets dirigent, Odd Helge Hveding.

- Arrangementene er familievennlige, og barn i alle aldrer er hjertelig velkommen. Det blir salg av grøt og gløgg. Arrangementet er rusfritt og faller på en tidlig mandag kveld. Småbarn med sine foreldre er hjertelig velkommen, skriver Vesterålen Storband som ønsker velkommen til førjulskos.