Det var godt oppmøte på eventyrstien tirsdags kveld. I fjor måtte arrangementet holdes inne på grunn av dårlig vær, men i år stekte sola. Det var fullt oppe på tribunen i Kos og Amfi på Melbu av spente barn og foreldre som var klare for å se troll på nært hold.

Det var lett å se hvorfor  eventyrstien er et av de mest besøkte arrangementene og kvelden inneholdt blant annet trollete sang, dramatiske kamper og stjålne prinsesser.

Rocketroll

Blomsterpiken Helene Steinsvik ledet gruppa opp til en gammel bru hvor eventyret om «De tre bukkene Bruse» ble dramatisert.

Det endte ikke godt for trollet, som tapte kampen mot den største av bukkene. Det lurte flere troll oppe i skogen og latteren deres hørtes på lang avstand. Det viste seg heldigvis å være snille troll, rocketroll, som trengte litt hjelp med å synge.

Trollmor

Barna hjalp til og sang blant annet «Når trollmor har lagt sine elleve små troll.» Etterpå bar det opp til lavvoen og til Trond Ringlund som fortalte om trollet i Husbykollen som kidnappet prinsesse Gullhår.

Prinsen klarte å befri henne og fikk prinsessa og halve Gulstad i belønning.

Se bildene fra arrangementene under Sommer-Melbu i bildekarusellen over.

Har du tatt bilder under Sommer-Melbu som du vil dele med VOLs lesere? Send de til red@vol.no eller på MMS, merk meldingen TIPS og send til 2399.