På søndagens årsmøte i Øksnes-klubben ble Stian Reinholdtsen og Stian Frivåg valgt til nye ledere. De to tar nå over etter Trine Knudsen. Formelt står Reinholdtsen som styreleder og Frivåg som nestleder, men de to skal i realiteten lede klubben sammen og dele på styreleder-ansvaret.

Klubbhus

De sier til VOL at de har med seg et godt og variert styre, og ser frem til å ta fatt på arbeidet. De skal blant annet gjennomgå og oppdatere klubbens stategiplan.

– Vi ønsker å ta med oss Morilds verdier videre, men også jobbe med å utvikle en ny strategi. Hva vil vi de neste årene? Hvem er vi og hvem skal vi bli? sier Reinholdtsen til VOL.

Blant annet ønsker de å se på mulighetene for å få realisert et klubbhus på idrettsbanen.

– Å ha et eget hus å kunne være i, er viktig for en klubb, sier Reinholdtsen.

Kjærlighet til klubben

Mens Reinholdtsen er en traver i klubben, og har bakgrunn som både spiller, trener og tidligere styremedlem, er Frivåg et relativt nytt fjes i Morild. Han har røtter i Øksnes, men kom flyttende til kommunen med familien for noen år siden, og er daglig leder i Fiskeriparken på Myre. Reinholdtsen er administrerende direktør i Øksnes Entreprenør.

– Dette gjør jeg av kjærlighet til klubben. Denne typen lag og foreninger betyr mye, og utgangspunktet mitt er først og fremst å få ungene våre på rett hylle i livet. Vi vil stimulere til sunn aktivitet og et godt tilbud, sier Reinholdtsen som vil trappe ned på trener-sida når han nå inntar styrelederrollen.

Stiller med to lag

I den kommende sesongen stiller Morild med et A- og B-lag i seriespillet, førstnevnte i fjerdedivisjon, sistnevnte i femte.

Reinholdtsen mener klubben ledes av et svært dyktig team. Sportslig leder på aldersbestemt side er Lasse Berglund, med Jan Roger Knudsen med ansvar for seniorene. Jarle Ragnar Meløy og Arne Olav Berg skal trene de to herrelagene.

– På seniornivå handler det i år om å stabilisere seg. Vi burde kunne klare å kjempe om medalje i fjerdedivisjon.

Opprykk tror han blir en utfordring med nytt seriesystem fra i år, hvor flere sterke lag har rykket ned fra tredjedivisjon.

– Det er ikke et mål at vi skal rykke opp i år. Det er ikke umulig, men det blir tøff konkurranse, spesielt fra Melbo, som må finne seg i å være storfavoritter. Det kommer til å bli mange spennnede oppgjør i sesongen som kommer, sier Reinholdtsen.

Rekrutteringsarena

Han sier at det er mange spennnede unge spillere på vei inn, og disse skal først få prøve seg i et eget lag i femtedivisjon.

– Tanken er at det skal være en rekrutteringsarena for de unge, en overgang mellom guttespill og seniorspill, sier den nyvalgte styrelederen.

Dette er det nye styret i klubben:

Stian Reinholdtsen (ny), Stian Frivåg (ny), Jan Roger Knudsen (ny), Oddny Larsen, Lena Warem, Heidi Halvorsen (ny), Anne Sørdahl, Ken Terje Larsen (ny). Erling Berg og Fay Mauno er vararepresentanter.