Hansen har hatt jobben i halvannet år, med en stillingsbeskrivelse som handler om å få flere til å flytte til Vesterålen. Hansen mener TV-konseptet som nå er lansert er veldig i ånden til Lev Vesterålen og deres fokus på heimflytting og tilflytting.

- Dette er ikke bare kjærlighets-TV, folk skal faktisk komme hit for å prøvebo Vesterålen. Dette er akkurat det prosjektet vi skulle satt i gang selv, om vi hadde hatt store mengder penger, sier Hansen.Les også: Han vil ha DEG med på TV-dating

- Hva vil et slik tv-program bety for Vesterålen?

- Dette vil jo være en fantastisk markedsføring av regionen. Det vil gå rett hjem på tv-skjermen til folk, der de sitter i godstolene - i sine litt for trange leiligheter i byen. Kanskje tenker de at de skulle gitt Vesterålen en sjanse? sier Hansen og fortsetter:

- Slik jeg har forstått det skal de ikke bare fokusere på kjærlighet, med vise frem arbeidsplasser, hobbyer og fritidsaktiviteter til de personene serien skal følge. Programmet vil i så måte vise alle mulighetene vi har i Vesterålen, sier hun.

- Tror du programmet kan bidra til tilflytting til Vesterålen?

- Ja, faktisk. Om bare én flytter hit, har vi oppnådd noe. Kanskje kan programmet også gi et spark i ræva til alle de utflytta vesterålingene som sitter på gjerdet og tenker på å flytte hjem, sier Hansen.