Nicolai S. Willumsen er nestleder for årets LoVe Lan. Foto: Simen Buset

20. til 22. februar er datoene gjengen bak LoVe Lan oppfordrer alle datainteresserte ungdommer i Vesterålen til å krysse av i kalenderen. Da går nemlig den tiende utgaven av datatreffet av stabelen, i Vesterålshallen på Melbu.

- På datatreffet blir det mye underholdning, både foran og av dataen, forklarer nestleder Nicolai S. Willumsen (18).

Heftige konkurranser

Han lover premier, både til spillkonkurransene som går på dataen gjennom helga, og konkurransene på scenen. Det er nemlig ikke sånn at man kun sitter foran dataskjermen på treffet. På scenen blir det ulike aktiviteter, konkurranser, og et partytelt der de håper ulike spillforeninger stiller for en prat og en utstilling av sine produkter.

I tillegg jobbes det nå iherdig med å få booket det Willumsen omtaler som «en stor artist, som jeg vet at mange spillere er glad i». Mer vil han ikke røpe enda.

Besøksrekord?

Willumsen og resten av leder-teamet på elleve personer ønsker å skape ei sosial helg for ungdommene, i vinterferien. Totalt jobber et trettitalls frivillige for at helgen skal bli vellykket. Datasuksessen trakk om lag 300 ungdommer til Melbu i fjor. I år håper de å toppe besøksstatistikken.

- Det ser ut til at vi får enda fler i år, og det er det vi håper på. Vi ønsker at så mange som mulig skal være med for å feire vårt tiårsjubileum, sier Willumsen.

Ungdommene på treffet er fra 13 år og oppover. Men også de eldre ungdommene - som 30-40-åringene som har deltatt tidligere - er velkomne.

Stor interesse

Hovedsponsorene er på plass, og Willumsen satser nå på å rette seg mot lokale bedrifter for sponsing.

Billettene legges ut for salg i løpet av neste uke. I første omgang har de kapasitet til 350 personer, men skulle det være veldig stor pågang, har de mulighet til å utvide med 50-100 plasser. Nylig ble ny nettside lansert, og allerede et minutt etter lansering klokken 02 om natta, var et tjuetalls personer inne for å se.