Torsdag 21.mars på Sortland Kino er det duket for en forestilling som hyller vesterålskrafta i oss alle, skriver Vesterålskraft og Deadline Media i en pressemelding, og lover at nå skal det avsløres hvem Marius Knutsen gifter seg med.

Vesterålskraft deler hvert år ut sponsormidler til regionens foreninger og lag. I år gjør de noe helt unikt, og inviterer til forestillingen "Æ har Vesterålskraft" i Sortland kino førstkommende torsdag. Med Svein Spjelkavik som vert skal de utdele årets sponsormidler, kåre vinner av Åpen Dag, mens Hugo Hilde Quintette, Din Freundin fra Sortland Rockeklubb og Alsvåg Brass Bands juniorkorps sørger for det musikalske.

Torbjørn Åsbakk i Vesterålskraft sier at dette handler om mer enn bedriften:

- Vesterålskraft er mer enn strøm i ledninger og bredbånd. Det er også viljen til å stå han av. Vi vil hylle innbyggere som har vesterålskrafta i seg. De som er med å tilføre energi til regionen og gjør det selv om de ikke må. Det er det denne forestillingen handler om, forteller han.

Marius Knutsen fra Øksnes er blitt Vesterålens store snakkis den siste måneden. Etter sin deltakelse i Vesterålskrafts reklamefilm “Herr og Fru Knutsen” er han blitt bombadert med det samme spørsmålet om og om igjen:

- Hvem er Fru Knutsen?

Produksjonselskapet Deadline Media synes det er stor stas at det er en enorm interesse for hvem denne vakre fruen er. Torsdag blir det avslørt en gang for alle, når reklamefilmen har premiere for det vesterålske publikummet.

- Selv om vi har dratt inn fjes som folk vil kjenne igjen både i Marius Knutsen og hans filmkone, så er Vesterålen hovedrolleinnehaver. Denne filmen er en hyllest til selve vesterålskrafta i oss alle. Det er jo tross alt kult å være fra Vesterålen, sier Stein Inge Pedersen i Deadline Media.