SLUTT! Og der er det over. VOL oppdaterer med intervju etter kampen.

90+: Muligheten ender ikke opp som noe som helst - annet enn at midstopper Markus Aasland får gult kort for kjeftbruk.

90+: Sortland har fått frispark 20 meter fra mål.

90+: Corner til Sortland. Ballen ender hos Jonathan Barlow som sender en markkryper utenfor mål.

89 min: Vi er inne i sluttminuttene i Blåbyhallen. Sortland har initiativet og presser på for en utligning.

86 min: Det har vært en skikkelig knøvvelkamp. Lagene bruker mye tid på å lage og ta frispark.

84 min: Frispark til Sortland fra hjørnet av 16-meteren. Truls Knudsen tar det, men ballen går over og utenfor mål.

82 min: Ingar Nicolaysen går ut for Sortland. Inn kommer Stefan Jensen.

77 min: Cornerspesialisst Knudsen får mulighet til å vise seg fram. Han legger ballen over til Barlow som skyter like over Mo-målet fra 16 meter. God mulighet.

77 min: Truls Knudsen har kommet inn for Sindre Thunestvedt. Det betyr at Sortland har byttet ut en defensiv midtbanespiller med en angriper.

76 min: MÅL! 3-4. Markus Aasland setter ballen i mål. Han ligger skadet, men kommer seg opp igjen. Ny spenning i kampen!

74 min: Fine SIL-kombinasjoner foran Mos 16-meter. Marius Jørgensen sender ballen til Barlow som brenner til på volley. Ballen går like utenfor mål.

71 min: Frispark og gult kort til SILs Per Erik Karlsen. Ballen sendes inn i kassa, men heades til utspill.

62 min: Der kom nok et stopp i spillet. SILs innbytter Thomas Aloyseous får gult kort.

62 min: Ingen av lagene har vært overlegen sin motstander til nå. Kampen preges av mange stopp i spillet.

60 min: MÅL! 2-4. Slettvoll. Mo-spilleren gjør sitt til at laget hans rykker ifra. Nå blir det tøft for Sortland!

59 min: Fint spill av Sortlan ender opp med en god sjanse. Skuddet går utenfor.

58 min: SILs Anders Jørgensen takler motstpiller omtrent på midtbanestreken. Han belønnes med gult kort.

56 min: Også Jonathan Barlow tester skuddfoten. Fra 20 meter treffer han balkongen inne i Blåbyhallen -  et godt stykke over Mo-målet.

55 min: SILs Markus Aasland forsøker seg på en frekkis, men header like utenfor.

54 min: Sortland får frispark like utenfor 16-meteren. Målscorer Sindre Thunestved gjør seg klar og klemmer til. Keeper må ut i full strekk, men redder.

47 min: MÅL! 2-3. Sindre Thunestvedt. Målet kommer på heading fra sju meter. Meget svakt keeperspill av Mos sisteskanse.

45. min: 2. omgang er startet. For Sortland har Arild Stoltz gått ut for Thomas Aloyseous. Stoltz fikk gult kort like før pause.

46 min: Pause

45 min: Gult kort til SILs Arilds Stoltz. Han meier ned en Mo-spiller 18 meter fra eget mål. Ballen meies videre rett i muren  etter frispark.

43 min: Stor sjanse til Sortland. Ballen sendes inn i feltet fra corner. Målet var så å si åpent, men en SIL-spiller sender likevel ballen utenfor kassa.

41 min: Sortland med fint spill nå. Ballen går på entoutch på Mos banehalvdel. Det ebber ut i skudd rett utenfor mål.

35 min. MÅL! 1-3. Sortland går opp i liminga. Nok et skudd. Målscoreren får stå alene på 16 meter og klinker ballen i nota.

34 min: MÅL! 1-2. Mos Jakobsen setter ballen i nota fra 18 meter. Det gjør han på frispark som gikk rett i mål. Sortland-spillerne skjønner fint lite av hva som skjedde. Keeper ble stående urørlig.

30 min: Sortland med en brukbar sjanse. Barlow sendte ballen til angriper som blåste ballen mot keeper, men det ble redning.

27 min. MÅL! 1-1.  Anders Jørgensen. Her går det unna i svingene! Anders Jørgensen setter ballen inn for Sortland etter fint spill foran Mo ILs 16-meter. Det endte altså med en heading der Jørgensen sendte ballen i lengste hjørne.

24 min: MÅL! 0-1. Erik Moen. Gjestene kontrer og Moen setter ballen i mål.

14 min: Sortlands midtstopper Bjørn Skog. Han var sistemann og ville fått rødt om det hadde vært en klar målsjanse. Frisparket tas fra rundt 30 meter. SIL-keeperen plukker det lett.

Sortland ble trolig hektet av i opprykkskampen etter å ha tapt mot Stålkam sist helg. Gjester Mo Blåbyhallen. Klarer Sortland å revansjere det forsmedelige 0-4-tapet fra bortemøtet i år?